Monday, February 6, 2017

author photo

MAGGI Royale Thai White Seafood Tom Yam | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

 

Entri ini dah lama tersimpan dalam draf baru nak share kat blog..biasa la keadaan tak mengizinkan untuk menulis...sebelum ni Cik Ash ada dapat MAGGI Royale Thai White Seafood Tom Yam dari lazada barang LAZADA OF BOX OF JOY SEMPENA ONLINE REVOLUTION 2016 aritu. 

Ni review daripada Cik Ash berkenaan dengan MAGGI Royale Thai White Seafood masa makan maggi ni boleh diterima tekak ini.. rasa dia lemak-lemak gitu macam nak asam-asam laksa gak sikit-sikit. itu yang Cik Ash rasa la, kalau orang lain Cik Ash tak taw macam ner.. makan seorang jer masa tu sebab suami Cik Ash dia tak mau makan dia kurang sikit tom yam ni.  kalau Cik Ash pengemar tom yam .. hihihihi.. 


Ok la itu saja review daripada Cik Ash... so sesiapa yang nak cuba Maggi ni boleh dapatkan dipasaran raya berdekatan ya.. 

This post have 14 komentar

avatar
Farrah MF delete February 6, 2017 at 11:06 AM

Akak pun dah rasa. Sedap gak!

Reply
avatar
Jari Manis delete February 6, 2017 at 11:29 PM

Eh eh blog ekin berwajah baru..dh lama x jln2 sini

Reply
avatar
Jari Manis delete February 6, 2017 at 11:29 PM

Sis Jm mkn megi time travel jek so megi royale ni lum pernah try

Reply
avatar
Seorang Syed delete February 8, 2017 at 5:15 PM

macam sedap pulak! tomyam kottt hantu tomyam saya ni hehe. btw saya singgah dan follow sini ya. Salam kenal :)

Reply
avatar
Hasrul Hassan delete February 9, 2017 at 1:55 AM

Erkk kenapa tulisan kecik bebenor?

Dah baca - Kerja Dari Rumah Dengan iLancee di HASRULHASSAN.COM

Reply
avatar
Noor Maizan delete February 9, 2017 at 2:02 AM

Alaa tak pernah rasa lagi, terliur malam-malam ni baca, ahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2017 at 2:17 PM

erk tak perasan pulak kecik.. ok2 nanti nak baiki balik

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2017 at 2:45 PM

ekin nak kata travel duk rumah jarang sangat nak makan.. kalau teringin baru nak makan hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2017 at 2:46 PM

hihihihii... tahun baru sis JM berubah wajah la.. lagi pulak hadiah untuk besday kat blog hihihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2017 at 2:51 PM

memang sedap hihihihi. cuba la makan

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2017 at 2:53 PM

kena pergi cari la tu hihihihihi

Reply
avatar
Norihanyusuf delete February 12, 2017 at 9:07 AM

Rumah Kak Ann pun banyak lagi stok maggi. Kononnya simpan untuk banjir haritu.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post