-->

Thursday, February 16, 2017

author photo
Teruja Layan Mentor Milenia 2017
Assalamualaikum.. Hai korang semua.. apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya.  

Baru-baru ni  duk kecoh dekat facebook usop usop ekin ni memang tak taw apa-apa pun pasal Mentor Milenia 2017 ni.. kerana usop ni ekin dah start nak layan Mentor balik.. last layan masa mentor dayang nurfaizah menang tu.. siapa entah nama.. lepas pada tu memang tak layan langsung..

Tapi ekin   nampak tarikan Mentor Milenia 2017 ni disebabkan salah seorang perserta yang bernama USOP  yang dikenali melalui Viral...ekin teruja nak tengok persembahan dia lagi.. jangan pandang rupa pandang dia daripada HATI hihihihi.. lagu beliau menyanyi pada ahad lepas memang sedap sampai dihati ekin dengar.. 

Konsert minggu pemilihan aritu memang happening banyak sangat lucu.. mentor yang terlibat dalam program ni muda-muda dan berbakat lagi penyanyi yang ekin minat lagu-lagu mereka daripada bujang sampai dah ada anak bini hihihihi...

Tak sabar nak tengok USop setiap minggu hihihihi... 


your advertise here

This post have 9 komentar

avatar
Zafirah Kama delete February 16, 2017 at 12:39 PM

hahaha.. tak tengok Mentor, tapi tengok ujibakat usop kat YouTube

Reply
avatar
el delete February 16, 2017 at 2:20 PM

k.el tak tgk ekin woii layan drama korea online skrg ok haha

Reply
avatar
Unknown delete February 16, 2017 at 2:56 PM

elsa tak follow sangat mentor milenia hehe. tapi haritu ada dengar dengar sikit usop nyanyi yyup memang best!

singgah klik iklan & tabung. elsa ada cerita baru :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/kenapa-ibu-sorok-spicy-korean-ramen-elsa.html jemput join ga elsa jugak tau :*

Reply
avatar
Zafirah nazri delete February 16, 2017 at 5:32 PM

saya pun mmg teruja nak tgk mentor skrg nih sbb nak tgk usop je hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete February 16, 2017 at 9:07 PM

kak ekin ujibakat tak tengok.. ramai duk update pasal usop kat fb baru ni baru nak layan...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 16, 2017 at 9:08 PM

ekin pun layan sampai puas hahhahahha

Reply
avatar
Cikna delete February 22, 2017 at 12:54 PM

Cikna pun tgk mentor sbb epul a.k.a usop(muka cam usop sontorian) sempoi giler dia ni tp bila buka mulut blh hanyut tau...gigihnye dia nk jd penyanyi hampir semua ujibakat dia g, kena tolak dgn black g ke akim smpi top 6 then kat Hazama terus diterima...;-)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete February 27, 2017 at 11:50 AM

aida ada tau pasal usop tu.
kat fb aje aida tgk dia. yes. rupa takde tapi suara best.
but aida tak follow mentor.
mr.asben aida kurang suka la aida follow program mcm tu.
and 2ndly, tv to ijat da conquer most of the time.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post