-->

Saturday, March 11, 2017

author photo

Keywords Blog Cik Ash #28 | Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat. agak lewat tulis entri untuk hari ini.. ekin sibuk jaga MIL tak berapa sihat loni.. tu kadang entri autopublish tuannya tak ada kat blog.. 



 

Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan Februari 2017  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ramai yang cari mengenai install KODI dalam hypptv, Pelakon Drama The Promise, Maharajawa Lawak Mega 2017 , Sample Susu kambing, cara tukar password wifi dan resepi roti sosej gulung. 


Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah begitu jugak drama yang sama The Promise, Patahnya sebelah sayap, review munafie. 
your advertise here

This post have 6 komentar

avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete March 11, 2017 at 1:07 PM

Bulan ni nuffnang CCL nampak gaya macam merajuk pulak .... tak melekat cpc n cpuv .huhu

Reply
avatar
Ana Fatihah delete March 11, 2017 at 4:06 PM

Ramai ye nak tau sape pelakonm the promise tuu. hihi

Reply
avatar
Nora Karim delete March 12, 2017 at 9:13 AM

Dulu masa awal-awal blogging rajin juga cek keyword... 😄

Reply
avatar
Farrah MF delete March 13, 2017 at 4:57 PM

Carian glamour - the promise ;)

Reply
avatar
Nina Mads delete March 16, 2017 at 6:29 PM

skrg dh tak rajin hahaha.. blog dh ke laut

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 13, 2017 at 10:13 AM

Best eh cerita The Promise..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post