-->

Saturday, March 4, 2017

author photo

MARCH MANIA DI BOOKCAFE.COM.MY | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..


Sekarang sedang berlangsung jualan March Mania bermula pada 3 March sehingga 13 March 2017 di bookcafe.com.my dengan harga RM3.33 /33 tajuk dan potongan diskaun 33% untuk 333 tajuk. begitu semua buku akan diberikan diskaun sebanyak 13%. 




Jom sesiapa yang ingin shopping buku secara online boleh dapatkan di Bookcafe.com.my ini... sekarang sedang berlangsung March Mania jangan lepaskan peluang harga yang murah sangat dengan potongan diskaun ni..


your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Seorang Syed delete March 4, 2017 at 8:40 PM

Best ni untuk yg kaki buku. Bagi yg kedekut nak keluarkan duit untuk beli buku pun sesuai juga hahaha

Reply
avatar
Unknown delete March 6, 2017 at 2:09 PM

wowoo woooooww..
aishh ayu kalau dulu mmg da usha da ni
tapi buku2 yang sedia ade pon blm abis bace lg...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2017 at 6:21 PM

hahahahaha terlajak murah sape tak mau hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2017 at 6:21 PM

kak ekin dulu memang hantu buku loni sejak jadi bini kurang bab membeli tu hihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post