-->

Wednesday, March 15, 2017

author photo

Purple Awesome Februari 2017 


Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar untuk hari ini harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. entri autopost hari ini... hari ni ada temujanji pakar hospital kulim.. semoga dipermudahkan buat ekin... doakan kesihatan ekin ya... 

Berakhir sudah bulan Februari 2017 kan... kita dah masuk bulan March 2017 dah.. sekejap jer masa berlalu kan.. baru sempat nak update top comment blog ekin.. Kini tiba keputusan senarai calon Purple Awesome Januari 2017 di blog Cik Ash ni.. 

Ok bawah  adalah senarai yang memberi komen di blog ekin.. ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.. semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.. jangan segan-segan taw... Dekat bawah senarai mereka yang bertuah 

Tempat Pertama : Nina Mads 

Tempat kedua :Mama3Farhanah

Tempat Ketiga :  Adianiez Aida


Tempat ke 4 : Shahida Dzulkafli 

Tempat Ke 5 : Jari Manis 

Tempat Ke 6 :  EL

Tempat ke 7 : Jun Zie 

Tempat ke 8 : KimChaa

Tempat ke 9 : Salbiah M



Tempat ke 10 : Seorang Syed

Kepada semua top comment bulan Februari  tunggu  ekin akan terjah dekat blog nanti.. hihihihihi... jangan marah kalau ada boom masuk ya.. hahahhaha.. 


your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
el delete March 15, 2017 at 4:40 PM

wahh nama k.el pun ada..hihihi
tenkiu

Reply
avatar
Cik Ash delete March 15, 2017 at 6:47 PM

mesti la kak el ada sokmo

Reply
avatar
puankuci delete March 16, 2017 at 10:43 AM

waa.. tahniah pada semua..

Reply
avatar
Unni anje delete March 16, 2017 at 11:56 AM

tahniah semua... btw ash unni tag ya
https://unnianje.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award-mellya-crayola.html

Reply
avatar
Nina Mads delete March 16, 2017 at 6:18 PM

bommm dh masuk pun.. hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 17, 2017 at 12:34 PM

tq taq inshaAllah nanti join

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 12, 2017 at 3:16 PM

aida di bulan februari :)
alhamdulillah...
masih lagi relevan di blog ekin.
i love blogging :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 13, 2017 at 10:02 AM

Yeah!! Nama sha ada.. TQ ekin terjah blog Sha..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post