Sunday, March 12, 2017

author photo

Selepas Join Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Assalamualaikum.. Hai korang semua.. apa khabar entri dah lama tulis baru sempat nak share dekat blog.. sebelum ni ekin share dekat facebook berkenaan dengan trafik selepas ekin join segmen yang dianjurkan oleh blogger Hasrul Hassan ni.. 

Pada pagi tu ekin tak ingat pukul berapa buka dashboard blog sebelum pageview hanya dalam 428 saja.. Selepas itu  dalam jam 4.30 petang ekin buka blog terkejut jumlah pageview hari tu sampai 3k lebih .. selalu agak susah nak lepas paling banyak dalam 800,900, 1k jer... hihihihi.. memang power la segmen blogger hasrul hassan ni buat trafikk blog meroket naik ni.. 

Terima kasih ucapkan kepada blogger Hasrul Hassan kerana membuat segmen ni.. kalau tak silap ekin segmen trafik ni di taja oleh lynk.my .untuk register.. dari situ la trafikk meroket yang masuk ke blog ekin.. ekin pun dah daftar hanya pendekkan link blog kita boleh dapat jana duit jugak dari sana.. 

Entri yang ekin suruh blogger Hasrul Hassan meroket ialah entri dah lama ekin share ialah entri tahun 2011 lagi.. nampak ekin dah lama beblog hihihihi.. entri itu ialah Novel Ramlee Awang Murshid Seluruh Familyku Minat Novel Dia 



Ok la itu jer Cik Ash nak kongsi dengan korang semua pasal selepas join segmen yang Hasrul Hassan buat ni.

This post have 9 komentar

avatar
Zafirah nazri delete March 12, 2017 at 4:54 PM

wahhh , banyak betul meningkattt . tahniah !

Reply
avatar
SIQAHIQA delete March 13, 2017 at 8:58 AM

Perghhh banyaknyaaa Pageviews cik ash! Congrats!!

Reply
avatar
Nina Mads delete March 16, 2017 at 6:25 PM

tahniah rajinnn update hari2

Reply
avatar
Hasrul Hassan delete March 18, 2017 at 1:43 AM

Alhamdulillah .. tahniah ye. Terima kasih kerana support segmen saya sebagai peserta dan kemudian hasilkan post ini ...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 12, 2017 at 3:22 PM

ramai yg join ni ek :)

tahniah!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post