Thursday, March 30, 2017

author photo

Tebus KFC Voucher dengan Bonus Points 8share | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar.. alhamdulilah ada ruang untuk menulis dekat blog ni.. setelah beberapa hari tak buka blog sebab kesihatan kurang baik.. ni banyak entri job baru siap dipublish mujur diberikan kesihatan ok.. Hari ini ada urusan di Hospital pulak..

                                         

Sebelum ini ekin ada buka webisite 8share  ternampak bahagian Bonus Point tu boleh tebus KFC Voucher bukan selalu boleh tebus ni sebab selalu usha OUT OF STOCK Voucher KFC tu..

Jadi aritu bila nampak status ada siap boleh tebus ekin cepat-cepat klik untuk reedem voucher tu.. tebus 2 voucher terus hihihihihi.. lagi pulak bonus point ekin dah 1456 point lepas tolak 1300BP Voucher ada baki lagi dalam 156BP. Lepas ni kena kumpul balik bonus point bagi banyak pulak nak tebus benda lain pulak.. 



Sekarang 8share banyak keluar produk baru untuk ditebus seperti PINENG PN-963 10000mAH Lithium Polymer Power Bank, MINISO Umbrella (Small), MINISO Data Cable For Android (1.0m) , DAISO Washable Slipper tapi sayang la semua barang OUT OF STOCK.. Yang boleh reedem hanya 8 Share Lanyard jer. 


Teruja sangat bila dapat reedem voucher KFC ni sebabnya suami ekin memang suka makan KFC hahahaha.. selalu pergi shopping barang dapur kat tesco harus singgah kfc.. hihihihi.. So yang mana nak join 8share ni boleh la daftar dekat sini SINI. Sambil duk main laptop duit masuk hihihihihi..



This post have 12 komentar

avatar
Unni anje delete March 30, 2017 at 9:23 AM

Wahh rezeki.. Allahmdulilah

Reply
avatar
el delete March 30, 2017 at 10:23 AM

k.el pun suka mkn kfc
sebulan sekali dua kena pi
lau tak mcm xbest je idup ini haha

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete March 30, 2017 at 12:22 PM

Ccl tak pernah lagi dapat kupon dari 8share ni .

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 2, 2017 at 12:03 PM

wah, untung dapat makan kepci free

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 4:03 PM

Alhamdulilah rezeki dah guna dah satu....

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 4:04 PM

ekin sebulan sekali kalau shopping tesco memang pergi abe minat kfc hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 4:04 PM

dah guna voucher 1.. hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 4:23 PM

CCL coupon KFC jarang sangat nak ada aritu ada tu yg reedem terus

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 12, 2017 at 2:51 PM

da lama sgt aida x buka 8share.
untung la. berbaloi. kalau aida pon redeem vocer gini, ekin.
kenyang perut :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 12, 2017 at 3:57 PM

Yeah!! Bolehlah dating kat KFC kan ekin..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 11:44 PM

tu memang berbaloi kak aida.. guna dah satu makan berdua dengan abe g kfc... hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 11:45 PM

dah lepas dating aritu hihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post