TICKER

Thursday, April 20, 2017

Filem Munafik 2 Akan Datang

Filem Munafik 2 Akan Datang 


Assalamualaikum.. Hai korang semua apa ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. baru-baru ini Cik Ash ada intai instagram Syamsul Yusof ada ternampak satu post berkenaan dengan Filem Munafik 2 yang sedang membuat shutting sekarang.. 

Nampak dekat instagram ada pelakon baru yang akan terlibat dia antara pelakon-pelakon yang sebelum ni masih dikekalkan wataknya.. Antara pelakon yang Cik Ash tengok dekat ig Nasir Bilal Khan, Maya karin dan ramai lagi kut.. 

Munafik 1 yang sebelum ni pun dah menyeramkan sangat kalau yang ke dua Cik Ash rasa lagi menyeramkan dan suspen kut.. hak no 1 takut nak tengok seorang-seorang mujur la masa tu pergi tengok dekat wayang dengan suami hihihihi dan Cik Ash pernah  Review Filem Munafik ni..

Nantikan Filem Munafik 2 di pawangan nanti tapi tak taw bila lagi.. hihihihi kalau Cik Ash taw bila akan keluar dipawangan ekin update semula ya.. Ok la itu saja untuk pengkongsian ekin hari ini dekat blog..

Update Cik Ash  ada dengar  semalam dalam Anugerah Meletop ERA Datuk Yusof Haslam bagitaw Munafik 2 bakal keluar di pawangan tahun 2018... hihihihihi.. so kita tunggu kemunculan filem seram munafik 2  ini di pawangan pada tahun 2018.. 

7 comments:

  1. wahhh harap lebih dasat lagi

    ReplyDelete
  2. Tak tengok lagi munafik 1.. dah nak keluar yg kedua..

    ReplyDelete
  3. munafik 1 rabia tengok dah..seram jugak.

    ReplyDelete
  4. tak tgk filem melayu.. hehehehe
    memang tak la

    ReplyDelete
  5. munafik 1 was a masterpiece.
    aida suka.
    harap no 2 lebih ummph !

    ReplyDelete