Thursday, April 20, 2017

author photo

Filem Munafik 2 Akan Datang 


Assalamualaikum.. Hai korang semua apa ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. baru-baru ini Cik Ash ada intai instagram Syamsul Yusof ada ternampak satu post berkenaan dengan Filem Munafik 2 yang sedang membuat shutting sekarang.. 

Nampak dekat instagram ada pelakon baru yang akan terlibat dia antara pelakon-pelakon yang sebelum ni masih dikekalkan wataknya.. Antara pelakon yang Cik Ash tengok dekat ig Nasir Bilal Khan, Maya karin dan ramai lagi kut.. 

Munafik 1 yang sebelum ni pun dah menyeramkan sangat kalau yang ke dua Cik Ash rasa lagi menyeramkan dan suspen kut.. hak no 1 takut nak tengok seorang-seorang mujur la masa tu pergi tengok dekat wayang dengan suami hihihihi dan Cik Ash pernah  Review Filem Munafik ni..

Nantikan Filem Munafik 2 di pawangan nanti tapi tak taw bila lagi.. hihihihi kalau Cik Ash taw bila akan keluar dipawangan ekin update semula ya.. Ok la itu saja untuk pengkongsian ekin hari ini dekat blog..


Update Cik Ash  ada dengar  semalam dalam Anugerah Meletop ERA Datuk Yusof Haslam bagitaw Munafik 2 bakal keluar di pawangan tahun 2018... hihihihihi.. so kita tunggu kemunculan filem seram munafik 2  ini di pawangan pada tahun 2018..

Update terbaru Filem Munafik 2 bakal menemui penonton pada 30 Ogos 2018.

This post have 7 komentar

avatar
cikpinz delete April 20, 2017 at 5:08 PM

CP tak suka citer seram hihi

Reply
avatar
el delete April 22, 2017 at 3:41 PM

wahhh harap lebih dasat lagi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 24, 2017 at 7:54 AM

Tak tengok lagi munafik 1.. dah nak keluar yg kedua..

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete May 1, 2017 at 9:18 PM

munafik 1 rabia tengok dah..seram jugak.

Reply
avatar
Nina Mads delete May 2, 2017 at 12:32 AM

tak tgk filem melayu.. hehehehe
memang tak la

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 3, 2017 at 4:50 PM

munafik 1 was a masterpiece.
aida suka.
harap no 2 lebih ummph !

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post