-->

Tuesday, April 25, 2017

author photo

Hasil Seni Secara Spontan


Assalamualaikum.. diharap semuanya sihat walafiat... alhamdulilah diberikan kesihatan menaip warkah buat sahabat dekat blog ni..

Pada 21hb April tu saja-saja nak hilangkan rasa boring lepas tu ada kelapangan , secara spontan terhasil lukisan doodle bunga tu... nak asas bakat melukis bunga kembali memang meletihkan tangan hahahahha... lama dah tak melukis ni.. last melukis 14 tahun dah berlalu.. lama sangat tu..

Lagi ada seorang anak saudara suami minat lukis doodle kartun siap lukis jual dekat sekolah dia rm0.50 satu kertas A4 taw.. ni dia nak belajar dengan ekin buat doodle bunga nak try jual pulak.. hihihihi.

syok la main lukis-lukis bunga ni.. hihihihi... selalu duk main game clooring dalam app hp tu ni kita buat sendiri hahhaha... warna-warna sampai habis. hihihihihi.. dah boring cara kita lukis sendiri pulak hahahhah... syok sangat dapat hasilkan doodle bunga gitu.. lepas tu nak cari pen khas untuk melukis nanti.. mana taw nanti ada yang berminat dengan hasil doodle ekin buat kan.. 

Ok la itu saja yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua.. jumpa lagi dientri dekat blog ini jumpa lagi nanti.



your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
Busyra Takiyudin delete April 25, 2017 at 10:04 AM

cntik la cik ash buat. berbakat. lawa

Reply
avatar
Cik Nor delete April 25, 2017 at 10:41 AM

RAJIN LA EKIN..CIK NOR ASAHLA MCM MANA PN..SKILL MELUKIS XDOK..HAHA

Reply
avatar
Cik Ash delete April 25, 2017 at 5:08 PM

ketika rajin jadi jer cik nor hihihihi

Reply
avatar
Seorang Syed delete April 26, 2017 at 12:48 AM

Cantik lah kak! kreatif orangnya rupanya hehe :)

Reply
avatar
Nina Mads delete May 2, 2017 at 12:24 AM

lawanyaaa.. mcm nk lukis inai

Reply
avatar
Cik Ash delete May 2, 2017 at 3:31 PM

tq hihihihih... kreatif bila rajin malas

Reply
avatar
Cik Ash delete May 2, 2017 at 3:32 PM

hihihihihi... tu corak macam lukis inai pulak tengok sekali

Reply
avatar
aizamia3 delete November 16, 2018 at 3:55 PM

cantik + kreatif.. lagi kreatif anak buah cikash siap jual dekat sekolah.. terbaik.. ;)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post