Thursday, April 13, 2017

author photo
MAGGI Oat Mee Perisa Kari |Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat la ya.. banyak hari tak buka blog disebabkan tak beberapa sihat sikit.. letih duk berulang ke tandas..hihihihi..

Maggi OatMee 

Hari ini  Cik Ash nak kongsi review ni, Cik Ash dah cuba  Maggi OatMee Perisa Kari ni selalu duk tengok iklan dekat tv baru la beli.. Nak tumpu perhatian tulis entri kat blog tak dapat la bila duk asyik berulang ke tandas ni hihihihi.. hari nak ok sikit.. tu yang taip entri dekat blog.. 

Bekal Untuk Suami g keje..

Siapa kah sini pernah makan Maggi OatMee Perisa Kari ini kalau yang belum pernah makan lagi ekin syorkan cepat-cepat cuba taw.. Sebab Maggi OatMee sangat sedap tidak muak bila dimakan..merupakan maggi yang mempunyai oat bijian penuh dan gandum dengan digabungkan dengan perisa kari yang beraroma untuk menghasilkan maggi sangat lazat dimakan..Maggi yang Kenyal juga mempunyai minyak bawang beraroma dan sos istimewa taw..  Maggi ni Cik Ash selalu buatkan untuk suami makan pergi keje.. hihihihihi.. suami Cik Ash pun kata kenyang makan maggi ni.. sedap pun sedap tak muat mana.. 

So kepada yang ingin mendapatkan Maggi OatMee Perisa Kari ni boleh dapatkan di Lazada taw sebab di lazada sekarang sedang berlangsung jualan Nestlé Wellness Together-Gather on Lazada Malaysia tak pun klik sahaja gambar maggi dekat bawah ni boleh terus beli di lazada nanti hihihihi.. maggi yang dijual lazada ada buy 2 paket maggi OatMee ni akan dapat  1 x beg Oat Mee taw.. 

Maggi OatMee Lazada 

Ok la itu saja yang Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua, nak cuba maggi OatMee ni cepat-cepat beli lazada ya.. hihihihi.. senang tak yah cari dekat kedai dah.. sebab dekat kedai Cik Ash duk beli harga RM6.90 memang mahal tapi sangat lazat.. hahahhaha..

This post have 16 komentar

avatar
Zafirah Kama delete April 13, 2017 at 9:40 AM

apa aksud tidak muat bila dimakaan ?

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 13, 2017 at 9:46 AM

Sha suka maggi nie.. Kenyang..

Reply
avatar
kisah si dairy delete April 13, 2017 at 10:01 AM

tak pernah rasa lagi maggi oat ni...takut tak kena tekak je..

Reply
avatar
Cik Nor delete April 13, 2017 at 11:05 AM

cik nor pn dah try..sdap..:)

Reply
avatar
Ana Suhana delete April 13, 2017 at 11:18 AM

Sedap nampaknya tu. Kena beli lah lepas ni. Boleh jd stok sahur juga. Hehe

Reply
avatar
el delete April 13, 2017 at 4:47 PM

ada stok kt umah..blum try lg..sedap ye

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:33 PM

hahahhaha zaf.. makan boleh telan terus xde nak muak di makan ni.. makan dia mudah kenyang la gitu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:36 PM

suami pun kata makan dia mudah kenyang...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:37 PM

ekin pun baru rasa boleh diterima tekak ni hihihihi sedap pun sedap

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:38 PM

beli ana.. memang sedap hihihihi stok sahur siap tu..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:38 PM

sedap la kak el.. kak el mesti lagi sedap tu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 13, 2017 at 10:39 PM

memang sedap sangat rabiatul

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete April 13, 2017 at 11:28 PM

maggie ada keluarkan brand baru rupanya .. kena terjah kedai nak beli maggie oat ni

Reply
avatar
nikkhazami delete April 15, 2017 at 10:09 PM

ramai ckap best.. boleh try ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post