Thursday, April 6, 2017

author photo

Takoboy Takoyaki Kulim | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat. Terima kasih yang pertama kali singgah baca blog Cik Ash ni.


Pada 1/4/2017 aritu Cik Ash pergi pasar malam dalam hujan lebat tak taw nak makan apa kat pasar malam selalu duk Young Ta Fu jer rasa dah puas sangat makan..  last-last Cik Ash beli Tokayaki  jer.. Sangat puas hati makan.. lagi pulak yang membuat orang melayu kita... rasa yakin nak makan hihihihi.. 

Walaupun jual kat pasar malam rasa dia pun boleh tahan sedap sama dekat Giant yang ekin pernah makan dulu-dulu.. so kalau korang nak cuba takoyaki ini boleh jer ke facebook Takoboy Takoyaki Kulim ya. 

Kalau korang tahu Takoboy Takoyaki Kulim akan menjual setiap Rabu dan Sabtu di pasar malam Taman Mutiara Sungai Kob. Ok la korang semua itu Cik Ash nak kongsi keseronokan makan takoyaki yang sedap ni.





This post have 14 komentar

avatar
cikpinz delete April 6, 2017 at 9:38 AM

EncikBoss memang suka takoyaki. Nak kena pi cuba nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete April 6, 2017 at 9:46 AM

cuba2 encik bos hihihihi

Reply
avatar
sitirohaida delete April 6, 2017 at 2:56 PM

lama pulak tak makan tkoyaki ni

Reply
avatar
Adam delete April 7, 2017 at 1:07 PM

Jauhnya kat kulim.
Saya kat shah alam.

Reply
avatar
Seorang Syed delete April 8, 2017 at 11:38 AM

waaaaa nampak menarik and sedap ja! :)

Reply
avatar
Alia Farhan delete April 9, 2017 at 7:22 AM

Fav ni😊😊😊

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 12, 2017 at 1:40 PM

Sha tak boleh makan Takoyaki nie.. hehehe..
Tekak tak terima..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 2:35 PM

Kat sham alam xde jual ke hihihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 2:36 PM

Memang sedap kalau rasa nak makan hari2 Hahaha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 12, 2017 at 2:38 PM

aida sgt suka ini makanan, ekin.
sib baik kat psr mlm umah aida pun ada jual.
menarik. sesekali makan memang puas hati.

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 2:42 PM

Ekin sebelum ni tak makan pun..loni jer asyik nak mkn hihihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 12, 2017 at 2:43 PM

Tu la untung rasa nak makan boleh cari kat pasar malam kan.. Nk g giant jauh sangat nk beli tak berbaloi pulak hahahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post