BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, April 6, 2017

Takoboy Takoyaki Kulim

Takoboy Takoyaki Kulim | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat. Terima kasih yang pertama kali singgah baca blog Cik Ash ni.


Pada 1/4/2017 aritu Cik Ash pergi pasar malam dalam hujan lebat tak taw nak makan apa kat pasar malam selalu duk Young Ta Fu jer rasa dah puas sangat makan..  last-last Cik Ash beli Tokayaki  jer.. Sangat puas hati makan.. lagi pulak yang membuat orang melayu kita... rasa yakin nak makan hihihihi.. 

Walaupun jual kat pasar malam rasa dia pun boleh tahan sedap sama dekat Giant yang ekin pernah makan dulu-dulu.. so kalau korang nak cuba takoyaki ini boleh jer ke facebook Takoboy Takoyaki Kulim ya. 

Kalau korang tahu Takoboy Takoyaki Kulim akan menjual setiap Rabu dan Sabtu di pasar malam Taman Mutiara Sungai Kob. Ok la korang semua itu Cik Ash nak kongsi keseronokan makan takoyaki yang sedap ni.





14 comments:

  1. EncikBoss memang suka takoyaki. Nak kena pi cuba nanti

    ReplyDelete
  2. Jauhnya kat kulim.
    Saya kat shah alam.

    ReplyDelete
  3. waaaaa nampak menarik and sedap ja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap kalau rasa nak makan hari2 Hahaha

      Delete
  4. Sha tak boleh makan Takoyaki nie.. hehehe..
    Tekak tak terima..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin sebelum ni tak makan pun..loni jer asyik nak mkn hihihihihi

      Delete
  5. aida sgt suka ini makanan, ekin.
    sib baik kat psr mlm umah aida pun ada jual.
    menarik. sesekali makan memang puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la untung rasa nak makan boleh cari kat pasar malam kan.. Nk g giant jauh sangat nk beli tak berbaloi pulak hahahaha

      Delete