Wednesday, May 3, 2017

author photo

Belajar Lukis

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa ekin harap semuanya sihat walafiat ya...

Hari ini ekin ada share dengan korang semua tentang cara nak lukis haiwan dengan mudah.. cara lukis ekin dapat di faceboook..

So ekin fikirkan cara mudah untuk ekin simpankan segala koleksi cara lukis ni dekat blog ni memudahkan ekin nak tengok bila-bila perlu nanti untuk kegunaan bila ada anak nanti.. hihihihihi..

Korang nak tengok cara lukis haiwan ni jom la usha dekat bawah ni selamat belajar ya semua :-

Gajah


panda

Si Siti

Unta

Gambar 1


Harimau

Beruang

Gambar 2

Kura-kura

LadyBet

Gambar 3

Gambar 4

Monyet

Cat

Bat

Arnab

Biri-biri


anjing 

ayam


kakak tua

Chick


Ok itu saja yang ekin nak kongsikan dengan korang semua.. selamat belajar ya.. ekin dah siap belajar lukis hhahahah ada yang menjadi ada tak.. lama tak melukis ni tangan ni jadi keras... 








This post have 7 komentar

avatar
Cik Nor delete May 3, 2017 at 9:16 AM

klau cik nor lukis lain mcm jadinya..haha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 3, 2017 at 12:47 PM

aida ada save tau few tutorial camni.
ramai share kat fb, kan.
anak2 dara aida berdua tu sakan la melukis.
ijat plak excited melukis dgn kakak2.
memang happening.
now, kakak2 da busy nak exam, takde la kejap aktiviti ni.

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:39 PM

Kalau ajar anak kecik melulos ni mesti suka

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:37 AM

hahahaha ekin pun xpandai gak

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:37 AM

budak2 mesti suka kan lukis2 gini kak

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:38 AM

memang tu sis JM harus dia suka.. budak2 kan

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete February 2, 2021 at 11:20 AM

tqq kak for sharing. senang lah rabia nak guna nanti nak ajar dkt kanak2 nanti hehe.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post