Monday, May 22, 2017

author photo
GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,
giveaway 

Assalamualaikum.. 
Jom memeriahkan Giveaway yang dianjurkan Busyra Takiyudin ni mana taw korang bertuah dapat RM100 shopping SGShop

Tarikh tamat 28 Mei 2017

Barang yang ekin berkenan sangat nak beli di SGShop ialah Almari Wardrobe ini ekin dah sampai teringin nak dapatkan satu sebab tak cukup almari dah baju terlampau banyak.. hahahaha.. nak buat macam ner 1 almari kongsi ekin dan suami tak muat la kan.. tu tak termasuk baju anak lagi.. mujur belum ada anak kalau ada kena cari almari baju anak lagi. hihihihi.. ekin tengok di SG Shop barang ni murah sangat daripada website lain so sekarang berkenan beli Wardrobe  ni...

Wardrobe

Anda semua jangan lupa join giveaway ini ya...


This post have 4 komentar

avatar
Fatin delete May 22, 2017 at 11:04 PM

Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete May 31, 2017 at 12:59 PM

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

Reply
avatar
Acuyuhan delete December 7, 2018 at 5:58 PM

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan.. done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post