-->

Monday, May 8, 2017

author photo
Keputusan Pemenang Mentor Milenia 2017
Assalamualaikum.. Hai korang semua... terajin nak update kat blog malam ni.. hahahahah... 

Akhirnya Mentor Milenia telah menamatkan tirai pertandingan pada malam ni.. dan keputusan malam ni agak terkejut sangat kan.. mesti ramai yang jangka USOP akan juara malam ni.. tapi siapa sangka malam ni rezeki memihak pada Erika..

Juara Mentor Milenia 2017 Erika protege Akim membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000  dan Penerima Anugerah Khas Neffos RM10,000 berserta dengan trofi.

Manakala Naib Juara menjadi milik Usop  protoge Hazama membawa pulang wang tunai sebanyak RM50,000 dan berserta dengan trofi.

Tempat ke 3 menjadi milik Along protoge Tomok membawa pulang wang tunai sebanyak RM20,000 dan berserta dengan trofi. 

Dan tempat ke 4  menjadi milik Syeera protoge Black membawa pulang wang tunai sebanyak 10,000 dan berserta dengan trofi. 

Ok la itu saja yang ekin kongsikan dengan korang semua mengenai keputusan Pemenang Mentor Milenia 2017 ni... jumpa lagi nanti... 

your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
Aiman delete May 8, 2017 at 9:07 PM

tahniah kepada pemenang. tak sempat nak tengok semalama

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete May 8, 2017 at 9:14 PM

tahniah semua pemenang .. tapi bg CCL mentor last semalam ending slow sikit

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:29 PM

Usop maintain setiap mggu cuma dpt tangga ke 2 alhamdulillah

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:53 AM

tak ada rezeki untuk usop

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:54 AM

xpe xtengok pun.. hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:54 AM

memang nampak slow sikit tak ada yang menarik sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:55 AM

rezeki dia di no 2 kan sis JM

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post