-->

Sunday, May 14, 2017

author photo
Purple Awesome April  2017 

top comment

Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar untuk hari ini harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. 

Berakhir sudah bulan April 2017 kan... kita dah masuk bulan  Mei 2017 dah baru nak update pasal top comment dekat blog ni hihihihihi terlupa nak update.. sekejap jer rasa minggu depan kita akan berpuasa dah.. 

Ok bawah  adalah senarai yang memberi komen di blog ekin.. ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.. semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.. jangan segan-segan taw... Dekat bawah senarai mereka yang bertuah 

Kakikomen1 





kakikomen2

Noor Najwa 



kakikomen3




kakikomen4




Ok itu saja yang ekin nak kongsi.. semua rakan yang tersenarai dalam ni ekin akan terjah blog korang nanti..  terima kasih.. dan akan dimasukkan ke bloglist di sidebar.. 


your advertise here

This post have 9 komentar

avatar
Cik nadya delete May 14, 2017 at 9:52 PM

tahniah semua. nampaknya sy tak rajin lagi ni xD

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:07 PM

Alaaa nama sis JM x masuk list

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:07 PM

Tahun ni mmg teruk sikit..enjin turbo dah rosak hihuh.. blog sendiri pun dah sendu

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:08 PM

Ni baru nk start ziarah blog kwn2

Reply
avatar
Sha Mohamed delete May 26, 2017 at 12:15 PM

Yeah!! Masih ada dalam senarai..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post