TICKER

Thursday, May 11, 2017

Review Filem J Revolusi

Review Filem J Revelusi | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat..


Filem J Revelusi dah lama ditayangkan di pawangan ramai dah Cik Ash duk baca pasal filem ni best ekin tak pergi kat wayang pun layan dekat  KODIM masa tu boleh guna lagi KODIM ni.. sekarang dah KO terkubur tak taw dah nak buat macam ner rasa ekin dah kena block kut..

Eh hampir terlupa Cik Ash meh la baca hasil review Cik Ash layan Filem J Revolusi ni filem ni Cik Ash tengok kat rumah jer tak tengok dekat panggung wayang pun.. biasa la cerita melayu suami Cik Ash agak kurang.. tu pun pujuk dia join tengok sekali dekat KODI.

Review Filem J Revolusi  

 Filem J Revolusi ini merupakan filem aksi  yang penuh dengan aksi yang mendebarkan dari seawal 15 minit pertama,permulaan cerita disajikan dengan aksi mantap oleh pelakon yang membuatkan ekin agak keliru sebab tak faham hahhahaha... . filem ini yang tak mengecewakan sangat.. boleh la bagi 4/5 bintang.. hihihihi..

Cik Ash sangat suka tengok semua aksi yang dipaparkan, yang Cik Ash taw aksi yang dipaparkan ini dilakukan oleh sendiri pelakon Zul Ariffin dan Farid Kamil.  Lagi yang Cik Ash suka dalam filem ni ada jugak menceriakan iaitu watak Herman/Skodeng yang dilakonkan oleh Azad Jasmin, seorang pegawai UTK yang banyak sangat cakap&kelakar, apabila part-part watak skodeng ni memang gelak sakan ekin dan suami... lucu sangat skodeng ni.. hahahhaha.. dalam filem turut dibantu oleh Dian (lakonan Fazura).Eddie (Izara Aishah) dan Andra (Farid Kamil).


Ok la itu saja Cik Ash review mengenai Filem J Revolusi ini.. tak pe cerita dah lama basi baru nak review biasa cerita filem melayu Cik Ash agak kurang nak layan mana.. bila rasa nak tengok baru la tengok.. jumpa lagi nanti..






10 comments:

  1. cerita ni bleh tahan aksi menembak memukau cuma jalan cerita kurang mantap...masih perlu baiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu ada part2 yg perlu diperbaikikan lagi

      Delete
    2. Ha ah betul tu ada part2 yg perlu diperbaikikan lagi

      Delete
  2. Tula..haritu tengok gak cite ni dalam feri masa gi langkawi...suke watak skodeng tu

    ReplyDelete
  3. Filem ni la melonjak nama zul arifin menang dlm abbph tu eh

    ReplyDelete
  4. memang best filem j revolusi ni..rabia tengok dekat rumah jer.

    ReplyDelete