Monday, July 24, 2017

author photo
Aplikasi Prank Android Sedang Popular | Assalamualaikum...Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat ya. Hari ini Cik Ash ingin berkongsi dengan korang semua satu Aplikasi Prank Android yang boleh kita prank orang-orang dengan macam haiwan.

 Aplikasi Prank Android Sedang Popular

Alhamdulilah masih diberi peluang menulis entri dekat blog ni.. kesihatan dah ok la sikit tapi masih ada rasa sakit tu...nak buat macam ner umur dah meningkat sakit urat tu belum beranak lagi hahahahha.. aduhaiiii..

Eh hampir terlupa Cik Ash sekarang dekat facebook sedang viral tentang aplikasi untuk prank kat handphone macam-macam binatang ada Cik Ash tengok ramai yang share kat facebook lipas, ular dan lain-lain.. Aplikasi ini kebanyakkan sangat berguna pada kanak-kanak sebab mana yang share mengenainya mengatakan anak-anak mereka tak berani nak sentuh handphone dah.. hihihihihi..

Kira aplikasi prank ni berjaya membuat budak-budak kecik takut nak main handphone la, Cik Ash pun terjerebak jugak aplikasi ni tapi Cik Ash guna yang kucing bergerak-gerak dekat screen tu tak nak binatang yang lain geli la pulak tengok lagi Cik Ash takut binatang tu semua... hahahahaha.. lagi pulak tak ada kanak-kanak dekat rumah tak ada yang main handphone, Cik Ash sendiri pun jarang sangat nak main handphone banyak duk membaca novel loni hihihihi...

Biasa la sejak start membaca ni setiap masa novel di tangan, sampai suami siap kata bila dah start baca tu lupa dah nak buat apa nanti.. hahahaha, takkan lupa la nak buat keje kat rumah ni.. begini la bila mood membaca novel tak makan pun tak pe. Ok la jumpa lagi di entri yang lain nanti.. hihihihihi..

This post have 12 komentar

avatar
Ibu Syurga delete July 24, 2017 at 9:24 AM

Selamat pagi isnin cik ash

Wah sangat berguna aps ni cik ash

Anak ibu pun sangat suka main hand phone

Dengan kawalan

Lepas ni nak letak gambar lipas

Hehe

Baru dia takut dan geli nak pegang.

Silap hari bulan ibu pun takut nak pegang

Reply
avatar
nini delete July 24, 2017 at 12:20 PM

Hahaha....anak saya tak takut apa apa...so memang tak dapat nak guna apps ni...cat tu lagi dia suka...hahaha

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete July 24, 2017 at 2:20 PM

Hati-hati takut kang nanti tercampak handfone tu

Reply
avatar
Noor Maizan delete July 26, 2017 at 6:38 PM

Ish rasa kena buat juga ni, anak buah asyik main phone je skrg.

Reply
avatar
mamapp delete July 26, 2017 at 10:19 PM

Sebab aplikasi prank ni la handphone Syafi jadi retak seeing haha.. boleh baca Di blog mama

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 27, 2017 at 9:42 AM

omaigaaaaad !! yang lipas ok lagi janganlaaa tetiba cicak..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 27, 2017 at 7:19 PM

atas budak2 kut mesti dia berani ni hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 27, 2017 at 7:20 PM

hahahahaha tu la kita sendiri pun terkejut gak kadang2

Reply
avatar
Cik Ash delete July 27, 2017 at 9:49 PM

kenapa tu... ok2 nanti cik ash singgah

Reply
avatar
Cik Ash delete July 27, 2017 at 9:49 PM

lipas n cicak kak ekin xmau la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post