Tuesday, July 11, 2017

author photo
Design Watermark Glamora Beauty Johor  | Assalamualaikum 
Hai korang semua, baru berkesempatan nak update blog, kesihatan agak kurang baik tu tak update..

fb glamora Beauty Johor


Apabila kuasa Google Carian pada bulan puasa aritu Cik Ash ada terima suatu mesej daripada seseorang yang ingin menempah watermark dengan Cik Ash.. Alhamdulilah masa rezeki di bulan ramadan buat Cik Ash..

Cik Ash ada menanyakan pada customer Cik Qsh macam ner boleh taw ada buatkan design ni customer itu kata melalui blog, dalam banyak blogger yang buat design melalui blog cust tu terjumpa blog Cik Ash memang tak sangka sangat bersyukur pada Allah,kalau ikut blog Cik Ash tak setanding dengan blogger-blogger design yang hebat..

Sebenarnya entri dah lama masa bulan ramadan aritu lagi Cik Ash hampir terlupa nak post duk tersimpan dalam draf hahahaha.. lagipun sebenarnya Cik Ash duk tengah mencari gambar hasil design watermark Glamora Beuaty Johor terdelete la pulak nasib baik ada like facebook pages Glamora Beuaty Johor ni ada ternampak yang watermark yang cik ash digunakan dekat gambar-gambar yang dishare dekat facebook itu...

So Cik Ash ucapkan terima kasih buat Admin Glamora Beauty Johor sebab berpuas hati dengan hasil yang Cik Ash buatkan dalam bulan puasa aritu.. terharu sangat hasil kerja design Cik Ash cust memuji sangat lawa..

Kepada sesiapa yang ingin dapatkan produk Glamora Beuaty Johor boleh contact facebook Glamora Beauty Johor untuk pertanyaaan mengenai produk Glamora Beauty ni...

Ok la setakat ini dulu la Cik Ash tulis entri dekat blog jumpa lagi di entri yang lain...eh dah terlupa hasil design Cik Ash buat ada dalam simpanan esternal hardisk la






This post have 11 komentar

avatar
nurul aqidah azahar delete July 11, 2017 at 9:30 AM

alhamdulillah..boleh buat new job lepas ni..

Reply
avatar
Fuzy Hamid delete July 11, 2017 at 8:48 PM

cantik...semoga cik Ash kembali sihat :)

Reply
avatar
Wak Lat delete July 12, 2017 at 11:54 AM

pandainyer desgin watermark., tahniahh

Reply
avatar
Cik Ash delete July 12, 2017 at 6:28 PM

Terima kasih puji cantik hihihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 17, 2017 at 9:53 AM

alhamdulillah.
rezeki Allah tu takkan salah alamat, ekin.
tahniah :)

Reply
avatar
azlina ina delete November 16, 2017 at 4:06 PM

Cantik cik ash..nak jugak cuba

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post