-->

Wednesday, August 2, 2017

author photo
hello ogos 

Hello Ogos | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

Sekejap masa berlalu dah masuk bulan ogos dah kita tak lama dah nak habis tahun 2017.. misi 2017 masih belum berjaya lagi.. bersabar dan terus berusaha agak misi ni akan tercapai nanti insyaAllah.. 




Misi apa yang Cik Ash usahakan biarlah rahsia hihihihi... korang tolong doakan buat Cik Ash semoga dipermudahkan la nanti harap tak ada halangan apa-apa la nanti.. duk sibuk dengan misi blog pun ada la terabai sikit sekarang taw, nak blogwalking pun dah kurang tak macam dulu-dulu ada jer nak komen jalan-jalan blog kawan-kawan.. 

Cik Ash rindu dengan kawan-kawan yang pernah Cik Ash selalu singgah maafkan cik ash sebab lama tak berkunjung ke blog korang ya.. bagi sedikit  masa ya... insyaAllah akan slow-slow singgah bila ada kelapangan nak blogwalking. 

Sepanjang bulan july aritu entri dekat blog tak banyak pun 25 entri jer pun, tu pun entri join giveway,segmen,contest banyak..dalam Cik Ash duk join tu alhamdulilah ada rezeki dapat voucher daripada lazada dan sg shop. syukur kepada Allah bagi rezeki dekat cik ash melalui join giveaway dekat blog dan fb.. 

Ok la Cik Ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti... alhamdulilah iklan adsense Cik Ash dah kembali sebelum ni kena disable sebab ada buat kesalahan dengan entri la yang sama.. semoga bertambah duit dekat adsense nanti hihihihi.. 

your advertise here

This post have 6 komentar

avatar
Radhia Razali delete August 2, 2017 at 9:27 AM

Waalaikummusalam Cik Ash. hope Cik Ash pun sihat jugak..
anyway, Jom join Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com. Banyak hadiah menarik yang ditawarkan. Pergi ke link untuk join yea https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

Reply
avatar
Mazni Azmi delete August 2, 2017 at 9:59 AM

Assalamualaikum Wrmbth

Selamat pagi rabu. Apa khabar hari ni cik ashikin

Wah wah

25 entri pun boleh kata sikit ya dalam sebulan

Hehe

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete August 2, 2017 at 3:08 PM

hai kak..waalaikumussalam kak..rabia pun jarang singgah blog kak..nanti rabia singgah ya

Reply
avatar
Mia Liana delete August 2, 2017 at 9:11 PM

wahhh... sekejap je kan masa berlalu.. tak lama agi dah nak akhir tahun pula..

psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

Reply
avatar
Zafirah Kama delete August 3, 2017 at 12:17 AM

Waalaikumsalam... hye cik ash ~ 😊

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post