-->

Tuesday, August 8, 2017

author photo



Menang Contest Facebook Asianic Halal | Assalamualaikum.. Hai anda semua cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat ya..

Pada 26 Julai 2017 yang lalu cik ash join contest dekat facebook Asianic Halal dan 28 Julai 2017 diumunkan pemenang  memang tak sangka rezeki cik ash dapat di antara 7 nama yang bertuah menang satu set Mandian daripada Asianic Halal ni... Alhamdulilah syukur rezeki Allah s.w.t bagi dekat cik ash..


Cik Ash pertama kali dikenalkan dengan produk penjagaan diri daripada Asianic Halal ni dah teruja tengok bila dapat  Set mandian daripadanya, Asianic Halal ni merupakan produk yang dikilangkan oleh kumpulan syarikat yang berstatus ISO, disahkan memiliki sijil Halal. Malah dimilik oleh 100 % syarikat bumiputera iaitu syarikat yang bernama Wonderland Primary Sdn Bhd. Cik Ash sangat bangga apabila orang kita kini mengeluarkan produk tersebut dan berjaya menebusi dan memluaskan pasaran hingga eksport ke luar negara taw..





Antara produk yang cik ash dapat daripada Asianic Halal ni ialah Shower Cream Japanese Cherry Blossom,Body Scrub, Hand & Body Lotion dan 2 tester Cream Ginger dan hand & body lotion. Setahu cik ash banyak lagi produk Asianic Halal ni..

Tak sabar nak rasai keseronokan menggunakan set mandian Cherry Blossom ni hihihihihi... nantikan review penuh daripada cik ash dengan penggunaan mandian asianic halal ni...

Ok la jumpa lagi di entri yang lain... cik ash undur diri dulu nak jaga cinta hati tak berapa sihat loni.. tu agak jarang nak update loni... hihihihihi..

your advertise here

This post have 35 komentar

avatar
Suria Amanda delete August 8, 2017 at 8:59 AM

Wah berbaloi- baloi...tahniah Cik Ash

Reply
avatar
nini delete August 8, 2017 at 9:31 AM

Alhamdulillah...rezeki kan =)

Reply
avatar
I am LZ delete August 8, 2017 at 7:37 PM

Tahniah Cik Ash..
Rezeki menang contest Asianic, bertuah Cik Ash..

Reply
avatar
Zai Zamree delete August 9, 2017 at 10:29 AM

Tahniah...rezeki ekin tak pernah putus...

akak nmpk byk iklan dlm blog. AdSense ek?

Reply
avatar
Azirahman delete August 9, 2017 at 1:35 PM

wahh bestnya..tahniah cik ash

Reply
avatar
Cik Ash delete August 9, 2017 at 7:53 PM

terima kasih ha ah alhamdulilah rezeki

Reply
avatar
Cik Ash delete August 9, 2017 at 7:57 PM

alhamdulilah Allah bagi rezeki kat situ..
adsense x gerak pun hihihihihi

Reply
avatar
Farhana Jafri delete August 13, 2017 at 9:06 AM

tak pernah pulak dengar produk ni. Tahniah rezeki cik ash. Semoga cepat sembuh sis :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2017 at 7:57 PM

Sama la tak pernah dengar kiranya first time dengar n menang... Alhamdulilah dah sembuh

Reply
avatar
Siti Awadah delete August 19, 2017 at 1:55 AM

jeles kita tau.. haha.. tahniah cik ash.. anda mmg layak!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post