TICKER

Wednesday, August 23, 2017

Nak Dapat Duit Nilai USD Dengan SushiVid

Nak Dapat Duit Nilai USD Dengan SushiVid | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.

sushivid

Cik Ash di invite oleh seorang blogger melalui email untuk join satu website untuk jana pendapatan USD dengan SushiVid ni.. Cik Ash apa lagi ambik peluang untuk daftar program begini nampak macam best pulak.. Join jer dulu lepas ni belajar untuk mendapatkan nilai yang lebih banyak lagi.. Cik Ash buka kembali website tu dan chek balik  bahagian current funds wah terkejut tengok nilai $5.68 bila ditukarkan ke duit malaysia dalam rm24.30 gitu la. 


Apa kata korang yang ada facebook, instagram dan blog jumlah Follower sebanyak 2000 apa kata jom join  SushiVid ni, pendaftaran hanya percuma sahaja tak ada caj apa-apa pun la. Nak join tak taw cara untuk daftar meh tengok dekat bawah ni pastikan anda memenuhi salah satu daripada syarat-syarat tersebut. Berikut adalah syarat-syaratnya :- 





Jika anda ada account youtube , seorang yang sangat aktif memuat naik video di youtube anda boleh memohon dengan bilangan 250 Subscribes. Manakala kalau anda ada instgram suka share gambar-gambar di instgram untuk memohon menggunakan instagram memerlukan 2000 followers. Dan untuk blogger pun boleh join jugak dengan bilangan setiap bulan pagesview sebanyak 2000PV. Hanya 3 syarat itu korang boleh pilih mana satu , cik ash pilih menerusi blog sebab pageview dekat blog kalau sebulan dapat dalam 2k jugak la.. kalau sehari tak denya hahahaha.. 

Di dalam Sushivid anda juga boleh memilih iklan untuk membuat duit dengan cara propose ataupun approach pengiklan yang ada di dalam sushivid untuk membuat duit dengan kempen yang mereka senaraikan di dalam itu macam-macam kempen ada dekat situ ya, dan sebagai contoh saya tunjuk kan dekat bawah ni :-


Ok la ini Cik Ash undur diri dulu, jumpa lagi.. Korang Apa tunggu jom la  daftar adalah percuma, tidak ada caj apa pun. Boleh daftar secara PERCUMA !!!!!



4 comments:

  1. thank you share...nk gi usha jap..

    ReplyDelete
  2. hahahaha tak layak nak join sebab PV sebulan pun tak cecah 1k lagi.

    ReplyDelete
  3. Boleh dapat income dalam usd

    lumayan tu kalau buat sungguh sungguh

    ReplyDelete
  4. Mudah kan buat duit usd dgn sushivid datang singgah http://www.lokmanamirul.com/2017/08/rose-face-serum-zeeta-produk-terbaik.html

    ReplyDelete