Wednesday, August 30, 2017

author photo
SGshop Merdeka Giveaway | Assalamualaikum... Hai korang semua sebelum cik ash cuti nak join giveaway yang akan tamat last-last minit join hahahaha.. tak pe memeriahkan blog ni sikit... lepas ni tak sempat nak update dah balik kampung..

SGShopCentest2017

So korang yang nak join giveaway ini boleh la klik banner di atas untuk join mana la taw rezeki milik korang ke,sempat lagi nak join ni sebelum tamat.. hihihihihi. Sebelum ni cik ash ada dapat dah Credit daripada SG shop RM200 dan hasil shopping barang kat sg shop boleh baca kat SINI.




Barang yang cik ash teringin nak dapatkan di Sg Shop ialah alat pengisar pisau elektrik tu duk berkenan jer senang la lepas ni nak asas pisau mudah guna elektrik hihihihihi...



Ok la itu saja yang cik ash nak semoga ada rezeki cik ash lagi dapat credit daripada Sg Shop ini.. amin. jumpa lagi nanti lepas cik ash balik kedah semula ya.. 

This post have 4 komentar

avatar
Mazni Azmi delete August 31, 2017 at 7:46 AM

Selamat hari kemerdekaan Malaysia ke 60

Assalamualaikum dan selamat pagi cik ash

Insyaallah ada rezeki ni

Reply
avatar
AzieJ delete September 5, 2017 at 10:14 PM

Semoga berjaya cik ash! jangan lupa visit blog saya..ada mini giveaway :D

Reply
avatar
Zurainny Ismail delete September 13, 2017 at 9:40 AM

Terima kasih atas penyertaan Cik Ash dlm GA #SGshopMerdekaGiveaway. Walaupun x menang, but you got something tau, pls check your SGshop acct. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2017 at 11:21 PM

Sama terima kasih bagi hadiah kat cik ash..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post