TICKER

Friday, September 15, 2017

Alhamdulilah Menang Credit Sg Shop Lagi

Alhamdulilah Menang Credit Sg Shop Lagi | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. Alhamdulilah kesihatan Cik Ash dah beransur pulih sikit masa untuk update entri yang bertingkat-tingkat la lepas ni... hahahahahha...


Baru-baru ni sebelum Cik Ash nak balik kelantan sempat la Cik Ash join giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger tak sangka ada rezeki blog Cik Ash menang salah satu giveaway itu..

Rezeki blog Cik Ash tak pernah putus mesti ada rezeki dapat hadiah mana-mana giveaway yang Cik Ash join.. alhamdulilah Cik Ash bersyukur sangat Allah s.w.t bagi rezeki dekat Cik Ash melalui menang join contest, giveaway ini..

Padahal keputusan pemenang dah diumumkan Cik Ash tengok dalam blog Dulu Lain Sekarang Lain tapi tak sangka sangat apabila buka mesej 9 pagi pada 13/9/17 masa tu Cik Ash ada urusan dekat hospital kulim. Buka mesej baca dapat terima mesej begitu wah hati begitu gembira sangat apabila dapat kredit shopping sg shop lagi.. boleh la nanti Cik Ash nak shopping dekat sana... hihihihihi..

Syukur sangat dapat menang dan cik ash nak ucapkan terima kasih kepada penganjur giveaway Dulu Lain Sekarang Lain yang buat giveaway ini, tak lupa juga kepada pihak Sg Shop kerana memberi Cik Ash kredit sg shop lagi..  harap pihak sg shop baik hati lagi bagi la peluang Cik Ash dapat lebih banyak lagi tak pun berkerjasama dengan pihak sg shop ke macam blogger-blogger lain dapat tu.. hahahahahha.. berangan-berangan jer Cik Ash ni siapa la nak pandang blog piscian macam cik ash tak ada yang menarik cerita merapu jer..

Ok la setakat ini dulu Cik Ash kongsikan dengan korang semua pasal kemenangan yang entah berapa kali Cik Ash menang giveaway.. kalau ikut banyak entri yang Cik Ash kongsikan dekat blog daripada tahun 2014 sehingga kini ada jer Cik Ash menang.. rezeki Cik Ash melalui itu Allah bagi dah bersyukur sangat..


28 comments:

  1. Rezeki lepas usaha dalam berblog kan cik ash

    ReplyDelete
  2. Tahniah n Alhamdulillah. Abam Kie dah jrg menang ga. Redha je la.

    ReplyDelete
  3. Allhamdulillah... Klu dh rezeki xkemana cik ash

    ReplyDelete
  4. nak jugakkkk... jeles kita tau! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi.. Sis hawa nanti ekin bagi tip nak menang tapi jgn mengharap sangat la rezeki itu semua daripada Allah hihihihu

      Delete
  5. Congrates! Shopping sakan na...hehe~ Nona join pon x sabarr nak ushar shopping ke sana...rm 100 pon jadik arr...~

    Cik ash, Jom join contest nih.............. mehla suppport...last day...hhehehe~

    http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  6. rezeki tu...beli apa hehe..tahniah :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah murah rezeki cik Ash!

    ReplyDelete