Saturday, September 30, 2017

author photo
CPUV Nuffnang On Going La | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..


Semalam cik ash terbuka la nuffnang saja-saja la nak intai hihihihi.. sebab ada ternampak blogger  Cik Cappucino Latte update pasal CPUV ni.. tu yang pergi cepat-cepat buka nuffnang..






Alahai setelah kesian lama tak ada iklan CPUV ni last iklan nuffnang pada bulan Ogos aritu , dan akhirnya pada 25 Sep dan 27 september ada keluar iklan CPUV dekat blog cik ash.. patut la ada perasan iklan sedang bergayut-gayut dekat blog cik ash.

So kalau korang terpadang iklan tu tolong la klik ea hahahaha nak kumpul sampai boleh cash out ni.. Sikit jer lagi..

Terima kasih kepada mr nuffnang bagi iklan dekat blog ni.. nanti bagi la banyak-banyak lagi ya.. 

This post have 10 komentar

avatar
sis gee delete September 30, 2017 at 8:02 AM

wah cik ash!bestnye!nanti gee klik ye..

Reply
avatar
Lin Liena delete September 30, 2017 at 9:42 AM

ok....kak lina klik juga ye...

Reply
avatar
el delete September 30, 2017 at 10:15 AM

terpaksa buang dulu nuffnang huhu

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete September 30, 2017 at 11:48 AM

Aira pun ada juga setelah sekian lamaaaaa 😆

Reply
avatar
Cik Renex delete September 30, 2017 at 7:44 PM

Skrg musim nuffnang murah hati bg iklan cpuv kan..hee

Reply
avatar
Najah Mustapa delete September 30, 2017 at 8:59 PM

bestnya. inshaAllah, saya akan klik klik pada iklan tu

Reply
avatar
Siti Awadah delete October 2, 2017 at 6:48 AM

Tahniah cik ash... sis singgah kasi 1 klik kat nuff cik ash tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post