TICKER

Saturday, September 30, 2017

CPUV Nuffnang On Going La

CPUV Nuffnang On Going La | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..


Semalam cik ash terbuka la nuffnang saja-saja la nak intai hihihihi.. sebab ada ternampak blogger  Cik Cappucino Latte update pasal CPUV ni.. tu yang pergi cepat-cepat buka nuffnang..






Alahai setelah kesian lama tak ada iklan CPUV ni last iklan nuffnang pada bulan Ogos aritu , dan akhirnya pada 25 Sep dan 27 september ada keluar iklan CPUV dekat blog cik ash.. patut la ada perasan iklan sedang bergayut-gayut dekat blog cik ash.

So kalau korang terpadang iklan tu tolong la klik ea hahahaha nak kumpul sampai boleh cash out ni.. Sikit jer lagi..

Terima kasih kepada mr nuffnang bagi iklan dekat blog ni.. nanti bagi la banyak-banyak lagi ya.. 

10 comments:

  1. wah cik ash!bestnye!nanti gee klik ye..

    ReplyDelete
  2. terpaksa buang dulu nuffnang huhu

    ReplyDelete
  3. Aira pun ada juga setelah sekian lamaaaaa 😆

    ReplyDelete
  4. Skrg musim nuffnang murah hati bg iklan cpuv kan..hee

    ReplyDelete
  5. bestnya. inshaAllah, saya akan klik klik pada iklan tu

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik ash... sis singgah kasi 1 klik kat nuff cik ash tu

    ReplyDelete