Wednesday, September 27, 2017

author photo
https://3.bp.blogspot.com/-d5TGkuzDknI/WcC0Ub3kPvI/AAAAAAAAGag/bErUAxw7j0UMxq7DSNa9jNWjYTapskQiwCLcBGAs/s1600/first%2Bbeautybox%2Bgiveaway%2Bby%2Bus.jpg 

Assalamualaikum.. Hai korang dah malam ni.. sebenarnya cik ash update entri giveaway ni nak kabel line disebabkan hari 2 kali terpublish entri yang belum sudah taip hahahahaha.. alahai kenapa la jadi begitu.




Jom korang memeriahkan giveaway ini nampak sangat menarik taw sebabnya hadiah untuk pemenang nanti memang meletop sangat taw.. Hadiah yang akan korang menang nanti kalau bertuah la ya akan Beauty Box bernilai RM250 ya.. Menarik tak bila baca yang cik ash tulis jom cepat join klik jer banner dekat atas nak join ya tak pun klik SINI.

Syarat-syarat untuk join giveaway sangat mudah taw jom follow syarat dekat blog mellya..Tarikh tutup giveaway pada  20 Oktober 2017 masih sempat lagi nak join tu cepat-cepat taw ya.. 

Ok la itu saja cik ash nak kongsikan dengan korang semua.. jumpa lagi entri pendek la sebab entri penyelamat hahahahah.. maafkan cik ash kalau ada bukan entri sebelum tertiba tak ada ya. 

Facebook Url : https://www.facebook.com/syasyaekin.alaidid

Instagram Url: https://www.instagram.com/masriesha/

This post have 7 komentar

avatar
Mellya Musa delete September 30, 2017 at 2:53 PM

Thanks sudi join ^^ good luck and all the best ya. Senarai peserta >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

Reply
avatar
Mieza S delete October 6, 2017 at 9:32 AM

hai awak.
blogwalking sini.
semoga murah rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post