TICKER

Wednesday, September 20, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

 First Giveaway By Blog Buku Pinky!  | Assalamualaikum.. masa ni tak boleh tidur la pulak berasa tak sedar perut ni.. sambil-sambil layan sakit perut cik ash join giveaway daripada Blog Buku Pinky.

Klik Banner Untuk Join
 Syarat-syarat untuk join giveaway ni sangat mudah dan simple bab kata tuan punya blog semudah ABC gitu-gitu la.. hahahaha.. rugi la korang tak join taw...

Hadiah untuk pemenang pulak tersangat wow wow taw hadiah wang tunai  dan Fridget magnet.. rugi taw siapa tak join giveaway ini taw.. 

Jom la memeriahkan giveaway ni mana la taw ada rezeki korang dapat menang salah satu hadiah tu ke. 



10 comments:

  1. Selamat berjaya Kak Ash :)

    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hi, All the best k !
    Jom terjah sini jugakk~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. best of luck cik ash.. smoga ada rezeki cik ash untuk GA ni

    ReplyDelete
  4. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  5. Good luck tau, dari GA yang sama Sorry lambat blogwalking

    http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  7. goodluck. blogwalking dari GA yang sama :D

    ReplyDelete
  8. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete