Wednesday, September 20, 2017

author photo
 First Giveaway By Blog Buku Pinky!  | Assalamualaikum.. masa ni tak boleh tidur la pulak berasa tak sedar perut ni.. sambil-sambil layan sakit perut cik ash join giveaway daripada Blog Buku Pinky.


Syarat-syarat untuk join giveaway ni sangat mudah dan simple bab kata tuan punya blog semudah ABC gitu-gitu la.. hahahaha.. rugi la korang tak join taw...

Hadiah untuk pemenang pulak tersangat wow wow taw hadiah wang tunai  dan Fridget magnet.. rugi taw siapa tak join giveaway ini taw.. 

Jom la memeriahkan giveaway ni mana la taw ada rezeki korang dapat menang salah satu hadiah tu ke. 



This post have 10 komentar

avatar
Nor Ain Rusli delete September 20, 2017 at 8:56 PM

Selamat berjaya Kak Ash :)

#BloggerPantaiTimur
akukaudansesuatu.blogspot.com

Reply
avatar
nona sani delete September 20, 2017 at 11:28 PM

Hi, All the best k !
Jom terjah sini jugakk~
http://nonasani.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Reply
avatar
mek yunie delete September 21, 2017 at 1:57 PM

best of luck cik ash.. smoga ada rezeki cik ash untuk GA ni

Reply
avatar
Mieza S delete October 5, 2017 at 12:40 PM

jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Reply
avatar
Mijablur delete October 5, 2017 at 3:29 PM

Good luck tau, dari GA yang sama Sorry lambat blogwalking

http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

Reply
avatar
Nieyla Nadia delete October 5, 2017 at 4:07 PM

Singgah sini...good luck ya..
http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete October 6, 2017 at 12:16 PM

goodluck. blogwalking dari GA yang sama :D

Reply
avatar
Zafirah nazri delete October 8, 2017 at 11:01 AM

selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post