Friday, September 15, 2017

author photo
Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 ) | Assalamualaikum... Hai korang semua malam-malam ni sebelum tunggu suami balik kerja cik ash godek-godek blog teringin nak join giveaway yang di anjurkan oleh blogger Mrs Pip

 

Jom korang semua memeriahkan giveaway yang dianjurkan oleh blogger Mrs Pip ni syarat yang diberikan pun sangat mudah tak de susah sangat. Hadiah yang untuk pemenang untuk 2 orang sahaja... Siapa kah yang bertuah tunggu la bila giveaway dah tamat.. Kalau anda nak jadi salah seorang pemenang giveaway ini harus la join taw.. 

Nak join giveaway klik jer banner dekat atas tu tak pun klik nama Mrs Pip hihihihihihi...



This post have 3 komentar

avatar
Mama Hakim delete September 16, 2017 at 7:12 AM

Selamat berjaya dalam give away ni ya cik ash

Selamat bercuti

Reply
avatar
Zaza Iman delete September 16, 2017 at 10:19 AM

goodluck cik ash..comel hadiah dia :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post