Friday, September 22, 2017

author photo
Lazada Big Home Fair | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat.. 

http://ho.lazada.com.my/SHTvpF


Untuk anda semua lazada kini sedang membuat jualan Big Home Fair so kepada yang ingin tengok koleksi barangan yang di tawarkan dekat lazada seperti barangan elektrik,bilik tidur,ruang tamu, dapur, dan bilik mandi boleh usha dekat link INI dengan potongan harga 10%. 

Antara koleksi barangan yang akan potongan harga yang menarik seperti di bawah ni
 

 Teruja tak korang nak shopping dekat lazada nampak banyak potongan tu boleh usha dekat bilik tidur , ruang tamu, dapur dan bilik mandi.  Selamat Bershopping korang semua.. jom usha lazada sekarang hihihihi.. 

This post have 8 komentar

avatar
zuhaira nasrin delete September 22, 2017 at 9:32 AM

Selalu buat sale.. habis lerr duit kita cam ni. Hahaha

Reply
avatar
Kak Vit delete September 22, 2017 at 9:47 AM

tediaaaaa tak cukup jari nak klik lelaju gini. hihi

Reply
avatar
Najah Mustapa delete September 22, 2017 at 10:32 AM

Wow menarik! Kebetulan saya memang nak cari perabut (desk table). Melayanglaa duit 💸💸

Reply
avatar
Abe Jaq delete September 22, 2017 at 10:34 AM

Saya suka beli online kat Lazada. Business platform yang sama dengan Ali baba.

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete September 22, 2017 at 10:41 AM

Wah.tak pernah shopping lg ni dengan lazada

Reply
avatar
Sheila Adziz delete September 22, 2017 at 11:39 AM

banyak promosi leh rabun mata... hehe

Reply
avatar
I am LZ delete September 22, 2017 at 12:03 PM

Lazada memang tak menghampakan.. Setiap bulan mesti ada Sale..
Kali ni Big Home Fair pula, bertabahlah..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post