BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, September 19, 2017

Mug Colour Untuk Aboh

Mug Colour Untuk Aboh | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya. 


Baru-baru cik ash ada dapat  voucher daripada Printcious kebetulan sangat terfikir-fikir nak bagi apa dekat aboh ni nanti nak balik kelantan. Cik Ash try la usha website tu duk tengok barang apa nak design untuk aboh ni, duk fikir punya fikir akhir buatkan Mug Colour untuk aboh sempena dengan hari bapa airtu dalam kepala ni duk fikir nak buat Happy Besday last terbuat hari bapa hahahahaha... tak pe janji aboh terima dengan ikhlas daripada cik ash.. 



Muka belakang


Muka hadapan 

Hadiah tanda terima kasih buat aboh yang banyak jaga Cik Ash masa belum kahwin dulu hihihihihi,bila duk jauh rindu sangat dekat aboh dan ma hihihihihi, teruja sangat nak bagi  hadiah ni aboh tak sabar rasa nak tengok muka aboh macam ner... So kalau korang yang ingin hadiah cenderahati buat orang yang tersayang, untuk hari lahir, hari perkahwinan dan macam-macam lagi harus la singgah ke website Printcious ini taw, Cik Ash tengok banyak hadiah yang menarik dan pelbagai koleksi peribadi iaitu kusyen, cawan, t-shirt dan lain-lain lagi. Alhamdulilah hadiah sampai ke tangan aboh sendiri.. aboh senyum Cik Ash bagi dia siap tanya tempah dekat mana Cik Ash bagitahu tempat online. Aboh Cik Ash siap ucap terima kasih orang kulim.. Hahahahaha...sejak duk kulim aboh panggil cik ash ore kulim la..


Cik Ash tebus voucher ini pada 16 Ogos 2017, tunggu punya tunggu pada 21 Ogos 2017 baru la dapat barang yang cik ash design tu, sedang molek dah sangat sebelum tarikh balik kelantan aritu, untuk hasil kerja design ini cik ash sangat berpuas hati dengan kualiti gambar dan design tu, sebab kalut-kalut cik ash guna design yang sedia ada tu, dalam kepala duk terfikir nak buat Happy Besday tapi masa nak design tu tangan tertekan Happy Father Day hahahahaha... tak pe la janji aboh suka dan selalu guna mug yang cik ash hadiahkan dekat aboh. 

Ok la setakat ini dulu cik ash kongsikan dengan korang semua mengenai hadiah untuk aboh.. entri lama dan tersimpan dalam draf hari ini baru nak share dengan korang semua,kesihatan tak mengizinkan sebelum ni nak kongsi... jumpa lagi nanti di entri yang bertingkat-tingkat daripada cik ash...Hahahahaha.





20 comments:

  1. Alhamdulillah mesti seronok ayah nanti....

    ReplyDelete
  2. Cadangan menarik niii.. jadikan hadiah. emm,,boleh SA masuk LIST la ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la hadiah buat dia suka.. sbb memang mug tu akan aboh guna sokmo.. hihihihi

      Delete
  4. Ssuai klu nk buat kngan and gift 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey sangat sesuai tak payah duk g cari kedai hahahhaha...

      Delete
  5. Yo... Cantik-cantik. Mesti suka abah... Kenangan selamanya

    ReplyDelete
  6. Cantiklah mug tue, meati aboh cik ash happy sebab dapat hadiah istimewa untuk anaknya..

    ReplyDelete
  7. Mesti abah suka kan mug nih. Terharu sgt

    ReplyDelete
  8. menariknyaa...sambil minum kopi aboh mesti teringat kat anak dia..hehe

    ReplyDelete
  9. Specialnya. mesti abah akan rasa terharu sangat terima hadiah ni cuma tak tonjolkan je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu najah.. aboh tak tonjolkan dia suka

      Delete