TICKER

Friday, September 22, 2017

SUPPORT ME!! POKUCU CONTEST

https://3.bp.blogspot.com/-8E8sNUKkT5Y/WbqqBYHgeSI/AAAAAAAAHS4/tpRJydUbdyQdCh4xTT1H-tBByV-G_GzJQCLcBGAs/s1600/BANNER%2BCONTEST1.png 

Macamana? Berminat tak?
Seandainya berminat, ualls boleh sertai contest ini dengan memenuhi segala syarat-syarat yang telah di tetapkan di bawah ini... jangan risau, syaratnya mudah jer..

SYARAT-SYARAT
  • 1 - Follow blog POKUCU.COM , SISHAWA.COM dan SISHAWADESIGN
  • 2 - Like fanpages rasmi POKUCUDOTCOM dan SISHAWADOTCOM 
  • 3 - Follow IG 
  • 4 - Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! POKUCU Contest 
  • 5 - Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat, ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
  • 6 - Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry berserta dengan email di ruangan komen post ini.

CARA PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih sepenuhnya oleh PokUcu sendiri dengan mengambil kira semua syarat-syarat yang telah di tetapkan tadi. Make sure ualls betul-betul follow semua syarat yang di tetapkan tu  yer sebabnya memang kami berdua akan check satu persatu... Sekiranya blog ualls sudahpun mempunyai domain, ualls masih boleh ikut serta untuk cuba memenangi hadiah untuk tempat ke dua, ke tiga dan saguhati.

TARIKH PENYERTAAN
Contest ini akan berlangsung dari 15 Sept 2017 sehingga 15 Oktober 2017.

TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG
Para pemenang akan di umumkan pada 20 OKTOBER 2017 - 25 OKTOBER 2017, InshaaAllah.

Ulasan Cik Ash Untuk Pokucu.. 
Cik Ash baru kenal pokucu selepas join group Blogger Pantai Timur  aritu.. cik ash tengok blog Pokucu ni blog yang meceritakan pengalaman personal,lifestyle,review, food,fotografi dan juga travel. blog yang kemas sedap mata memandang sebab kaler ungu cik ash suka ungu hihihi..itu saja jer yang cik ash nak ulas..

7 comments:

  1. Goodluck..rabia tak sempat lg nk join.entry blog tak tulis hari ni

    ReplyDelete
  2. goodluck cik ash..TQ support this contest :D

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya cik ash. dah ada komuniti blog pantai timur ya

    ReplyDelete
  4. Rajin cik ash join segmen kawan kawan blogger

    semoga murah rezeki ya

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  6. SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete