TICKER

Friday, September 29, 2017

Tersenarai 10 Pemenang Segmen Pencarian Bloglist By Ombak Bergigi

Tersenarai 10 Pemenang Segmen Pencarian Bloglist By Ombak Bergigi | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar hari ni, diharap dipermudahkan urusan korang ya.




Alhamdulilah rezeki blog Cik Ash aritu rasanya last-last minit join Segmen By Ombak Bergigi tak sangka bertuah tersenarai di antara 10 pemenang.. Syukur rezeki memihak pada blog Cik Ash.. rasa banyak jugak la Cik Ash join giveaway dan segmen ada jugak tersangkut dah kira ok sangat. No bertuah random.org kali ialah no 13.



So kepada korang join segmen ni boleh pergi usha cepat mana taw korang ke yang bertuah itu dekat SINI. Tahniah juga kepada semua pemenang yang berjaya masuk dalam bloglist.. so untuk menghargai Ombak bergigi Cik Ash pun masukkan blog ombak dalam bloglist purple di blog Cik Ash juga.. terima kasih.

10 comments: