TICKER

Saturday, September 23, 2017

Yomommies Baby Teether SALE

Yomommies Baby Teether SALE | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat la ya.. 

Yomommies
                                                             
Hari ini Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu laman web untuk yang baru-baru nak ada anak harus la singgah laman web Yomommies yang baru dilancarkan kalau tak silap Cik Ash sebab nampak macam baru lagi pertama kali juga Cik Ash tengok kan.. Cik Ash duk usha gak walaupun belum anak dah tergila nak shopping barang kat situ macam-macam ada dijual disana..hihihihi.. 

Antara yang Cik Ash tengok barang yang dijual dekat situ ialah barangan daripada produk AkarHerbanika Nonaguy untuk kegunaan ibu dalam pantang dan juga  massage. 


 Tak lupa untuk ibu yang sedang menyusukan anak ada juga makanan iaitu Lacteatkies untuk makan sarapan pagi dengan cara hidup sihat.




Ada juga yang Cik Ash tengok dekat sana barangan  untuk baby nampak macam menarik berkenan la pulak nak shopping hahahaha.. uishhh sabar Cik Ash nanti dah ada baby boleh la shopping.. insyaAllah ada rezeki nanti peluang shopping barang baby nanti.. 



Ok la itu saja yang Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai produk daripada Yommomies Baby..so kepada yang berkenan yang sedang dalam proses kelahiran baby boleh usha kut-kut berkenan.. hihihihi


 

3 comments: