TICKER

Sunday, October 8, 2017

Catatan Popular Sepanjang Bulan September 2017

Catatan Popular Sepanjang Bulan September 2017 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam sihat walafiat ya.. hari ini Cik Ash nak kongsi mengenai post popular dekat sepanjang bulan sepetember 2017 aritu dekat blog.

Posts September 2017




Bulan september aritu Cik Ash busy sangat sampai masuk bulan oktober ni pun busy nak tengok blog tak sempat sangat ni pun entri autopost ada masa terluang cik ash taip siap lepas publish hari sekian-sekian jer.. 

Sepanjang bulan september aritu jumlah pv blog Cik Ash ada peningkatan sedikit.. nak kembalikan pv jenuh gak la, Cik Ash post jer entri-entri yang lepas nak bagi baca blog ni.. 

Sepanjang bulan september aritu carian di blog Cik Ash sangat popular drama Patahnya Sebelah Sayap tu, memang popular drama ni.. sampai macam keyword yang orang duk cari hahahaha... sebab la pageview untuk Senarai Lagu Patahnya Sebelah Sayap duk di no satu dengan jumlah pageviews sebanyak 2228 banyak terkejut tengok dapat jumlah macam ni.. hahahaha.. 

Manakala kedudukan kedua pageview iaitu Cucur Kembung Viral ramai juga yang mungkin keyword menarik sebab tu la ramai views jumlah view sebanyak 1677 view, Dan yang lain masihkan kedudukan yang ratus-ratus jer.. 

Kalau korang terlepas baca entri Cik Ash yang lepas boleh usha entri itu dekat bawah ini :- 
Selamat membaca hihihihi..


Ok la itu saja yang Cik Ash kongsikan dengan korang semua.. jemput la baca entri cik ash yang lain ya. jumpa lagi nanti.. 

20 comments:

  1. wow tahniah ekin... bagus gak idea ni dpt bantu yg xde idea nk nulih ni... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. ekin memang selalu update pasal ni..

      Delete
  2. waa tahniah cikash. banyak tu pageview. 👏

    ReplyDelete
  3. Wow banyaknyaaa! Mesti puas hati kan :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hahahahha najah belum tunjuk ajarku sifu lagi

      Delete
  5. Cucur kembung, lempeng gula merah, aiskrim pulut,...adeh lapar terus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. bab makanan orang cari mesti lapar terus kan

      Delete
  6. Banyak tu... tahniah... kita memang kena pandai gunakan kesempatan yang ada tau... hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah ekin.
    ekin memang pandai carik keywords.

    ReplyDelete