Sunday, October 8, 2017

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan September 2017 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam sihat walafiat ya.. hari ini Cik Ash nak kongsi mengenai post popular dekat sepanjang bulan sepetember 2017 aritu dekat blog.

Posts September 2017




Bulan september aritu Cik Ash busy sangat sampai masuk bulan oktober ni pun busy nak tengok blog tak sempat sangat ni pun entri autopost ada masa terluang cik ash taip siap lepas publish hari sekian-sekian jer.. 

Sepanjang bulan september aritu jumlah pv blog Cik Ash ada peningkatan sedikit.. nak kembalikan pv jenuh gak la, Cik Ash post jer entri-entri yang lepas nak bagi baca blog ni.. 

Sepanjang bulan september aritu carian di blog Cik Ash sangat popular drama Patahnya Sebelah Sayap tu, memang popular drama ni.. sampai macam keyword yang orang duk cari hahahaha... sebab la pageview untuk Senarai Lagu Patahnya Sebelah Sayap duk di no satu dengan jumlah pageviews sebanyak 2228 banyak terkejut tengok dapat jumlah macam ni.. hahahaha.. 

Manakala kedudukan kedua pageview iaitu Cucur Kembung Viral ramai juga yang mungkin keyword menarik sebab tu la ramai views jumlah view sebanyak 1677 view, Dan yang lain masihkan kedudukan yang ratus-ratus jer.. 

Kalau korang terlepas baca entri Cik Ash yang lepas boleh usha entri itu dekat bawah ini :- 
Selamat membaca hihihihi..


Ok la itu saja yang Cik Ash kongsikan dengan korang semua.. jemput la baca entri cik ash yang lain ya. jumpa lagi nanti.. 

This post have 20 komentar

avatar
Sheila Adziz delete October 8, 2017 at 9:40 AM

wow tahniah ekin... bagus gak idea ni dpt bantu yg xde idea nk nulih ni... hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete October 8, 2017 at 1:55 PM

Hihihi nak kekal tu agak susah

Reply
avatar
Ainniah Zulkefli delete October 8, 2017 at 6:42 PM

waa tahniah cikash. banyak tu pageview. 👏

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete October 8, 2017 at 9:34 PM

Wow banyaknyaaa! Mesti puas hati kan :D

Reply
avatar
Farrah MF delete October 9, 2017 at 3:54 PM

Cucur kembung, lempeng gula merah, aiskrim pulut,...adeh lapar terus!

Reply
avatar
noor azlan delete October 9, 2017 at 6:00 PM

Banyak tu... tahniah... kita memang kena pandai gunakan kesempatan yang ada tau... hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 9, 2017 at 6:50 PM

hihihihi.. ekin memang selalu update pasal ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 9, 2017 at 7:25 PM

hihihihi.. xpuas pageview tetap biasa gak

Reply
avatar
Cik Ash delete October 9, 2017 at 7:25 PM

hahahahha najah belum tunjuk ajarku sifu lagi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 9, 2017 at 7:38 PM

hihihihi.. bab makanan orang cari mesti lapar terus kan

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 10, 2017 at 9:21 PM

tahniah ekin.
ekin memang pandai carik keywords.

Reply
avatar
Cik Ash delete October 11, 2017 at 7:32 AM

tak pandai pun aida kebetulan jer tu pun

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post