TICKER

Tuesday, October 10, 2017

Cover Laptop Suami Punya

Cover Laptop Suami Punya | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. 

cover laptop

Sebelum ini cik ash ada dapat credit percuma daripada Sg Shop lepas shopping aritu ada lebih dalam rm25 gitu-gitu la cik ash saja-saja la godek jumpa pulak cover laptop, duk usha-usha rasa berkenan la pulak nak pakai baju dekat laptop suami ni.. Suami cik ash tak taw yang cik ash ada order barang ni dekat sg shop.. hihihi.. nak buat kejutan dekat suami konon-kononya la ya. 




Masa usha tu tengok la saiz untuk laptop suami muat ke tidak muat, try la ukur macam terlebih la sikit jer daripada ukuran tapi apabila sampai cover yang terlebih sikit besar pada laptop suami bukan saiz laptop yang terlebih..laptop suami saiz dalam 14 inci kut mana la cik ash taw hahahaha... cik ash ni taw guna laptop buka blog dan media social yang lain. 

Cik Ash memang tak ada laptop harap guna laptop suami nak update entri dekat blog ni.. curi-curi masa time suami kerja, kalau suami kerja shif pagi waktu siang la cik ash taip entri siap2 lepas tu publish hari apa..kalau malam pulak time malam tu taip entri,begitu setiap hari.. 

Comel tak cover untuk laptop suami yang cik ash hadiahkan kat dia.. tapi nampak macam perempuan la pulak..biasa la baru lawa laptop ni jumpa pasangan yang comel hahahaha... jom tengok video yang cik ash dekat youtube.. baru belajar guna youtube sikit-sikit loni.





Ok la korang cik ash undur diri dulu ya, nak sambung buat kerja pulak.. bulan oktober banyak ujian dan dugaan cik ash lalui dengan no phone kena block sebab terlupa top up, selama seminggu baru dapat balik no ni, tapi kena tunggu lagi 5 hari untuk aktif balik.

17 comments:

  1. comel jgk cover laptop tu...

    acane boleh kena block tu..

    ReplyDelete
  2. Hehe cute je cover lappy untuk husband cik ash :D

    ReplyDelete
  3. comel.
    nak plak asben ekin pakai ekk ?
    sporting :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha suami ekin ok jer kak xde nak kata apa lagi pun yg banyak laptop ni pun ekin

      Delete
  4. pandai wife dia pilihkan hadiah yang cantik secara diam2..

    ReplyDelete
  5. la, mcm mana kena block lak no phone tu...bertabah ye?

    ReplyDelete
  6. Hahaha cutenya. tengok cover laptop ni saya teringin nak beli yang baru pulak. Yg sekarang saya pakai ni dari H&M and takde handle kadang tangan lenguh nak pegang kalau berjalan. Nak cari yg praktikal sikit plak nanti. Thanks for the inspiration.

    ReplyDelete
  7. cantik cover laptop tu.jgn lupa subscrise youtube rabia ye

    ReplyDelete
  8. cantik... lebih2 lagi hadiah dpd isteri tersayang, apa x cik abang kepit je laptop ke mana2...

    ReplyDelete
  9. Comel je cover laptop tu. Ana tak terpikir nk beli cover utk laptop. Boleh lah nk usha dkt sg shop lps ni.

    ReplyDelete
  10. comelnye cover lappy.. mesti encik suami terkujat melihatnye nnti.. hehe

    ReplyDelete