Thursday, October 26, 2017

author photo
CPUV Nuffnang On Going La | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..

cpuv 24 oktober 2017

Hari ini terajin la buka nufnang, saja-saja nak tengok sebab lama tak buka.. hihihihi.. eh tak sangka ada On Going CPUV pada 24 oktober 2017, campaign yang On going dua benda tu semuanya tentang kanak punya.. hahahaha

CPUV untuk kali dua jenama brand produk yang sangat popular masa kini, iaitu Dugro Core So Much More dan Cetaphil Baby (Grace).


dugro




Image result for Cetaphil Baby (Grace
Cetaphil baby
Ok la itu jer cik ash nak kongsikan dengan anda semua.. alhamdulilah rezeki dengan masih ada lagi..harap encik nuffnang bagi lagi banyak iklan ni.. hahahaha

This post have 9 komentar

avatar
Farhana Jafri delete October 26, 2017 at 10:06 PM

dah lama dah nuffnang tak bagi iklan huhu :(

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete October 26, 2017 at 10:39 PM

wah,,tahniah cik ash ,,moga dapat earnings banyak2

Reply
avatar
Abam Kie delete October 27, 2017 at 6:52 AM

semoga income dari nuff meningkat semula mcm dulu2.

Reply
avatar
Aisya Ismail delete October 27, 2017 at 8:28 AM

Ai tak pernah guna cetaphill. Tapi experience kawan-kawan cakap cetaphill bagus.

Reply
avatar
Nick Nashram delete October 27, 2017 at 12:49 PM

nuffnang dah buang dah dalam blog..ingatkan dah takde..huhu

Reply
avatar
el delete October 27, 2017 at 3:55 PM

k.el iklan nuffnang buang sementara waktu tahniah ekin

Reply
avatar
Cik Renex delete October 29, 2017 at 4:02 PM

Nuffnang murah hati hujung2 taun ni. tahniah Cik Ash

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post