TICKER

Thursday, October 26, 2017

CPUV Nuffnang 24 Oktober 2017

CPUV Nuffnang On Going La | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..

cpuv 24 oktober 2017

Hari ini terajin la buka nufnang, saja-saja nak tengok sebab lama tak buka.. hihihihi.. eh tak sangka ada On Going CPUV pada 24 oktober 2017, campaign yang On going dua benda tu semuanya tentang kanak punya.. hahahaha

CPUV untuk kali dua jenama brand produk yang sangat popular masa kini, iaitu Dugro Core So Much More dan Cetaphil Baby (Grace).


dugro




Image result for Cetaphil Baby (Grace
Cetaphil baby
Ok la itu jer cik ash nak kongsikan dengan anda semua.. alhamdulilah rezeki dengan masih ada lagi..harap encik nuffnang bagi lagi banyak iklan ni.. hahahaha

9 comments:

  1. dah lama dah nuffnang tak bagi iklan huhu :(

    ReplyDelete
  2. wah,,tahniah cik ash ,,moga dapat earnings banyak2

    ReplyDelete
  3. semoga income dari nuff meningkat semula mcm dulu2.

    ReplyDelete
  4. Ai tak pernah guna cetaphill. Tapi experience kawan-kawan cakap cetaphill bagus.

    ReplyDelete
  5. nuffnang dah buang dah dalam blog..ingatkan dah takde..huhu

    ReplyDelete
  6. k.el iklan nuffnang buang sementara waktu tahniah ekin

    ReplyDelete
  7. Nuffnang murah hati hujung2 taun ni. tahniah Cik Ash

    ReplyDelete