TICKER

Monday, October 30, 2017

Feminine Wash JSD

Feminine Wash Jamu Susuk Dara | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafat ya.. 

https://4.bp.blogspot.com/-cFh903vNdrA/WH90eadQlXI/AAAAAAAAJ-w/yJ2ai54hQAwDKBqmMbv6ah-_FJ_cF1DNwCLcB/s1600/JSD.jpg
Feminine Wash
Hari ini terajin nak kongsikan pengalaman cik ash menggunakan produk daripada Jamu Susuk Dara ini, mesti ramai dah kenal produk ni selalu ada iklan dalam televisyen pasal produk ni, dekat facebook cik ash ramai yang menjual produk ni. 

Bagaimana cik ash boleh menggunakan produk Feminine Wash Jamu Susuk Dara sebelum ni cik ash ada join contest dekat facebook dan tak sangka sangat cik ash adalah pemenangnya dah dapat hadiah feminine wash daripada situ la cik ash terus menggunakannya selama 10 bulan.. nak baca pasal entri cik ash menang tu boleh rujuk dekat SINI.




Cik Ash ni berbadan agak gempal la tu akibat selalu sangat berpeluh dan rasa gatal-gatal jer, selama 10 bulan menggunakan Feminine Wash JSD ni kegatalan dekat situ sudah beransur kurang sikit demi sikit. best sangat guna memang setiap bulan mesti beli stock untuk simpan. 

Jom baca penerangan mengenai produk Miss V  Feminine Wash Jamu Susuk Dara ni ianyanya dapat membantu anda mencegah daripada jangkitan kuman dan bakteria yang boleh mencetuskan pelbagai jenis penyakit dan bau yang kurang enak, Jamu Susuk Dara Feminine Wash ni mengandungi herba-herba semulajadi yang bukan sahaja berkhasiat untuk meningkatkan kesihatna bahagian intim wanita, tetapi mewujudkan haruman yang segar untuk keselesaan seorang wanita sepanjang hari.

Kelebihan Feminine Wash JSD 

Tarikan bau orignal cik bunga untuk si kumbang
❤ Kandungannya pekat. Hanya guna sedikit. 
❤ Menjimatkan tahan sehingga 2 bulan
❤ Sejuk macam dalam peti ais
❤ Terasa nyaman bila digunakan
❤ Kesegaran berpanjangan
❤ Memberi keyakinan diri

 Fungsi Feminine Wash JSD
❤ Mengeluarkan keputihan lama.
❤ Menghilangkan bau kohong
❤ Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus)
❤ Menghilangkan kegatalan
❤ Merawat luka-luka kecil akibat G-mak
❤ Menganjalkan dan memelihara kulit
❤ Menstabilkan PH cik bunga
❤ Mencerahkan
❤ Menutup permukaan cik bunga.

Cara pengunaan Feminine Wash JSD 
❤ Tuangkan sedikit pencuci Feminine Wash JSD ke tapak tangan.
❤ Gosok dengan air sehingga berbuih
❤ Usapkan pada bahagian intim
❤ Untuk kesan yang lebih baik, biarkan selama 10 saat sebelum dibilas dengan air bersih.
❤  Bilas dan keringkan.

Ok la itu saja cik ash nak kongsikan dengan anda semua mengenai produk Feminine Wash JSD ni..


2 comments:

  1. aa ramai yang share guna jsd tp mek je tk beli lg. hahaha. tgu yg kat rumah habis dlu ler kot

    ReplyDelete
  2. ramai jugak pakai...rabia pakai putik dara jamu

    ReplyDelete