TICKER

Saturday, October 7, 2017

Giveaway Refresh Blog

 

Assalamualaikum.. Hai korang semua, harap semuanya sihat la ya.. sambil-sambil tunggu nak masuk dapur ni cik ash luang dekat blog saja-saja santai join giveaway dekat blog support rakan-rakan blogger.. giveaway ini dianjurkan oleh seorang geng daripada Team Pantai Timur lagi semangat nak join..

So kepada yang berasa nak join  nak menang meh join giveaway ni macam pelik pulak dengar nama giveaway refresh blog kan.. kalau korang nak taw kenapa diberi nama macam ni jom usha ke blog Giveaway Refresh Blog. 

Dalam syarat tu sha suruh kongsi lagu kegemaran pulak, sebenar banyak lagu kegemaran cik ash ni tapi lagu ni paling cik ash ingat sampai bila-bila sebab nya daripada lagu tu cik ash dah suami bertemu hahahhaha.. masa tu terlibat radio online, pendengar setia radio masa tu suami dj hihihihi.. korang nak taw lagu apa sila dengar kat  SINI. Lagu ni sokmo diputar radio.
Ok la itu saja yang cik ash update blog cepat-cepat join ya tarikh tutup penyertaan sebelum 20 Oktober 2017, jangan hantar selepas tarikh tutup ya tak dilayan taw.. hihihihihi.. 

13 comments: