TICKER

Wednesday, October 4, 2017

Hello Oktober Bye September

Hello Oktober Bye September  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

hello oktober
Sekejap masa berlalu dah masuk bulan oktober dah kita tak lama dah nak habis tahun 2017.. misi 2017 masih belum berjaya lagi.. bersabar dan terus berusaha agak misi ni akan tercapai nanti insyaAllah.. 

Masuk bulan Oktober Cik Ash busy sangat.. ada urusan diluar yang perlu diselesaikan.. doakan urusan Cik Ash dipermudahkan, tolong doakan Cik Ash ya.. duk berulang ke alor setar hari ni nak ke sungai petani pulak ada urusan gak.. memang busy sangat maaf taw kalau tak sempat blogwalking.

Cik Ash rindu dengan kawan-kawan yang pernah cik ash selalu singgah maafkan Cik Ash sebab lama tak berkunjung ke blog korang ya.. bagi sedikit  masa ya... insyaAllah akan slow-slow singgah bila ada kelapangan nak blogwalking. 

Sepanjang bulan september aritu entri dekat blog tak banyak pun 26 entri jer pun, tu pun entri join giveway,segmen,contest banyak..dalam cik ash duk join tu alhamdulilah ada rezeki dapat voucher daripada  sg shop.  menang giveaway dapat masuk bloglist dekat blog ,syukur kepada Allah bagi rezeki dekat Cik Ash melalui join giveaway dekat blog dan fb.. 


Ok la Cik Ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti...doakan Cik Ash semoga misi Cik Ash dan suami dipermudahkan ya... nanti ada masa Cik Ash kunjung blog anda semua...

22 comments:

  1. semoga urusan cik ash dipermudahkan olehNya...amin..

    ReplyDelete
  2. Sibuk pun dapat 26 entry. Power cik ash..hehe. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. selalu 50 keatas loni dah kurang entri tu rasa x banyak

      Delete
  4. semoga dipermudahkan semua urusan cik ash ameen :)

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan akak.. settle kan ape yang penting dulu.. nanti singgah blog ea kalau dah free.. hihi

    ReplyDelete
  6. semoga urusan di permudahkan cik ash :)

    ReplyDelete
  7. rindu jugak zaman dahulu kala , moga baik2 shja k

    ReplyDelete
  8. Rindu no blogwalking mcm dulu2 jugak. Semoga dipermudahkan segala urusan k.ekin. Amin..

    ReplyDelete
  9. Rindu no blogwalking mcm dulu2 jugak. Semoga dipermudahkan segala urusan k.ekin. Amin..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum wrmbth. Salam Jumaat sis cik ash

    memang macam tulah

    makin lama makin bz

    lepas ni kahwin dan ada anak

    memang bertambah bz cik ash

    Masa tu dah puan ash

    ReplyDelete
  11. Semoga urusan Cik Ash dipermudahkan. Aaaminn

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan mendatang.
    26 entri sebulan tu kira banyak sangat.
    Tahniah.

    ReplyDelete
  13. sebab tu aida terpaksa set hari & masa utk bw, ekin.
    if not, nanti tak terjengah blog kawan2.
    lama jugak la tak jejak sini jugak :)

    ReplyDelete