Wednesday, October 4, 2017

author photo
Hello Oktober Bye September  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

hello oktober
Sekejap masa berlalu dah masuk bulan oktober dah kita tak lama dah nak habis tahun 2017.. misi 2017 masih belum berjaya lagi.. bersabar dan terus berusaha agak misi ni akan tercapai nanti insyaAllah.. 

Masuk bulan Oktober Cik Ash busy sangat.. ada urusan diluar yang perlu diselesaikan.. doakan urusan Cik Ash dipermudahkan, tolong doakan Cik Ash ya.. duk berulang ke alor setar hari ni nak ke sungai petani pulak ada urusan gak.. memang busy sangat maaf taw kalau tak sempat blogwalking.

Cik Ash rindu dengan kawan-kawan yang pernah cik ash selalu singgah maafkan Cik Ash sebab lama tak berkunjung ke blog korang ya.. bagi sedikit  masa ya... insyaAllah akan slow-slow singgah bila ada kelapangan nak blogwalking. 

Sepanjang bulan september aritu entri dekat blog tak banyak pun 26 entri jer pun, tu pun entri join giveway,segmen,contest banyak..dalam cik ash duk join tu alhamdulilah ada rezeki dapat voucher daripada  sg shop.  menang giveaway dapat masuk bloglist dekat blog ,syukur kepada Allah bagi rezeki dekat Cik Ash melalui join giveaway dekat blog dan fb.. 


Ok la Cik Ash undur diri dulu ya, jumpa lagi nanti...doakan Cik Ash semoga misi Cik Ash dan suami dipermudahkan ya... nanti ada masa Cik Ash kunjung blog anda semua...

This post have 22 komentar

avatar
sis gee delete October 4, 2017 at 9:11 AM

semoga urusan cik ash dipermudahkan olehNya...amin..

Reply
avatar
SalbiahM delete October 4, 2017 at 9:22 AM

Sibuk pun dapat 26 entry. Power cik ash..hehe. semoga dipermudahkan urusan

Reply
avatar
Aisya Ismail delete October 4, 2017 at 9:28 AM

26 entri tu kira banyak tau..

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete October 4, 2017 at 2:32 PM

semoga dipermudahkan semua urusan cik ash ameen :)

Reply
avatar
E'in delete October 4, 2017 at 3:52 PM

semoga dipermudahkan segala urusan akak.. settle kan ape yang penting dulu.. nanti singgah blog ea kalau dah free.. hihi

Reply
avatar
Cik kaella delete October 4, 2017 at 9:58 PM

semoga urusan di permudahkan cik ash :)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 4, 2017 at 10:17 PM

hahahhaha tu entri autopost sal

Reply
avatar
Cik Ash delete October 4, 2017 at 10:17 PM

selalu 50 keatas loni dah kurang entri tu rasa x banyak

Reply
avatar
Cik Ash delete October 4, 2017 at 10:19 PM

tq ea.. insyaAllah nanti akak singgah

Reply
avatar
Qaseh Dalia delete October 5, 2017 at 12:57 PM

rindu jugak zaman dahulu kala , moga baik2 shja k

Reply
avatar
Shad delete October 6, 2017 at 12:59 AM

Rindu no blogwalking mcm dulu2 jugak. Semoga dipermudahkan segala urusan k.ekin. Amin..

Reply
avatar
Shad delete October 6, 2017 at 12:59 AM

Rindu no blogwalking mcm dulu2 jugak. Semoga dipermudahkan segala urusan k.ekin. Amin..

Reply
avatar
Mazni Azmi delete October 6, 2017 at 5:06 PM

Assalamualaikum wrmbth. Salam Jumaat sis cik ash

memang macam tulah

makin lama makin bz

lepas ni kahwin dan ada anak

memang bertambah bz cik ash

Masa tu dah puan ash

Reply
avatar
Azhafizah MN delete October 6, 2017 at 10:29 PM

Semoga urusan Cik Ash dipermudahkan. Aaaminn

Reply
avatar
Sheila Adziz delete October 7, 2017 at 11:39 AM

InsyaaAllah da masa nti leb bw...

Reply
avatar
Warisan Petani delete October 7, 2017 at 11:52 PM

Semoga dipermudahkan segala urusan mendatang.
26 entri sebulan tu kira banyak sangat.
Tahniah.

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 10, 2017 at 9:24 PM

sebab tu aida terpaksa set hari & masa utk bw, ekin.
if not, nanti tak terjengah blog kawan2.
lama jugak la tak jejak sini jugak :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post