TICKER

Tuesday, October 31, 2017

Idea Hadiah Perkahwinan Dan Ulang Tahun Perkahwinan

Idea Hadiah Perkahwinan Dan Ulang Tahun Perkahwinan | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa saya harap semuanya sihat la ya..
Adakah anda yang sedang mencari untuk di hadiah kepada rakan-rakan yang akan melangsungkan perkahwinan ataupun bakal menyambut ulang tahun perkahwinan. Dah terfikir nak beri hadiah apa? Mesti pening kan nak pilih barang apa meh saya bagi pendapat dekat korang satu laman web yang saya suka sangat nak berurusan dengan pakar Printcious ini, Jom usha dekat bawah ini apa yang menarik ada di printcious korang boleh cuci mata dan buat lah pilihan hadiah yang sesuai. Saya ingin mencadangkan beberapa barang yang menarik di printcious antaranya ialah:-

1. Cushions
Cushions

Cushions ini satu cadangan yang baik boleh bagi dekat rakan anda boleh ambil design sedia ada ataupun anda nak design sendiri abadikan gambar kenangan anda di chusions pun boleh sangat. 

2. Ceramic Tiles 
Creamic Tiles

Creamic Tiles sesuai juga nak di hadiahkan sebabnya boleh diletakkan di atas meja sebagai hiasan. boleh pilih nak design macam ner tak pun anda pilih jer design dalam tu dan boleh edit sendiri. 

3. Matching T-Shirt  

T-shirt untuk lelaki


T-shirt untuk perempuan

Kalau rakan anda itu suka sangat pakai t-shirt sedondon gitu saya candangkan dengan anda hadiahkan matching t-shirt ini tapi sebelum nak menempahnya anda kena la taw saiz kedua-dua pasangan itu dulu la ya, nanti tak pilih saiz tak muat pulak hahahaha, terdapat banyak pilihan design yang sedia ada yang menarik untuk dipilih. Kalau anda rasa nak sendiri pun tak ada masalah boleh jer nak edit nanti, Janji anda seorang kreatif bab design ni.. Boleh bayang kan kalau ada baju couple ni sweet gitu pakai pergi mana-mana sama jer, saya pun suka baju gini nanti boleh la nak tempah gak la.. hihihihi..

4. Mug  
Colour Mug
Magic Mug

Terdapat dua Mug yang boleh kita pilih untuk dijadikan hadiah untuk di hari majlis perkahwinan dan ulangtahun nanti, nak tengok contoh design colour mug boleh tengok dekat SINI. Manakala design untuk Magic Mug boleh tengok dekat SINI

5. Puzzle 
puzzle

Puzzle juga boleh dijadikan idea untuk dihadiahkan, puzzle teka teki nampak menarik kan.. mesti orang yang menerima ni akan suka apabila gambar kita dijadikan puzzle bestnya boleh main susun gambar tu kan. 

Ok la itu saja yang saya cadangkan untuk anda yang sedang mencari barang untuk dihadiahkan di majlis perkahwinan dan ulang tahun perkahwinan, usha-usha la Printcious, Nak daftar akaun secara percuma pun boleh jer 



Printcious.my – Precious Gifts From Your Heath

16 comments:

  1. Mcm mcm ada di Printcious..memg best

    ReplyDelete
  2. Produk dr printcious mmg terbaik. Kualiti bagus. 😊

    ReplyDelete
  3. Mesti sweet habis kalau bagi tshirt kat pasangan pengantin baru 👍😍

    Idea yang bernas, banyak jugak pilihan hadiah di printcious

    ReplyDelete
  4. cantik pulak gee tengok cushion pink tu..hihi

    ReplyDelete
  5. Memang ada yang minat dengan kusyen kusyen ni

    Lagi lagi orang perempuan

    ReplyDelete
  6. Tak lama lagi anniversary ena..ermm..tgh pikir idea nk bg apa..byk pilihan disini ye..

    ReplyDelete
  7. cantik-cantik semuanya.. senang pulak tu nak order.

    ReplyDelete
  8. nak try lah. kot ada decorations untuk bekas makanan. boleh buat bekal nanti hihi

    ReplyDelete
  9. semua cantik.. suka tgk.. bila laa nk dpt hadiah mcm tu.. hihi

    ReplyDelete
  10. Nanti nak try la.. ciktie berkenaan sangat dengan puzzle tu

    ReplyDelete