TICKER

Saturday, September 16, 2017

Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik

Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar , Cik Ash harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat.


Siapa kat sini pernah terlibat jawab Kaji selidik online, Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua dengan jawab selidik pun kita boleh dapat duit dan voucher taw. Tapi korang kena ada sifat rajin dan sabar la dalam jawab soalan survey yang ditanya kena habiskan jawab survey tu. Survey yang kita dapat tu akan di bagikan point daripada point yang kita kumpul tu la boleh kita nak tebus duit melalui paypal tapi korang ada  account paypal dan voucher-voucher yang terpilih.

Antara survey online yang Cik Ash sedang join sekarang sambil duk buka blog,facebook,instagram, twitter dan lain-lain tu apa kata mari join jawab survey online mudah dan percuma sahaja, tapi dengar  syarat korang kena rajin la jawab jangan jadi macam cik ash malas hahahaha.. Nak dapat hasilnya lambat la sikit. Berikut ialah survey online yang Cik Ash join :-

 1. YouGov 
 
Yang ini Cik Ash suka jawab je, sebab soalan yang ditanya ringkas dan mudah. Sebab itu lambat sikit nak dapat point sebab malas nak jawab tu lambat nak redeem. Nak redeem dekat YouGov korang perlu kena point nilai yang tinggi setiap voucher ada nilai point. Untuk Daftar boleh KLIK SINI.

2. iPanelOnline


Survey ini pun Cik Ash suka join juga sebab boleh redeem duit dalam nilai yang siap tulis dalam Ringit Malaysia. Untuk daftar boleh klik sini.


Untuk register, klik sini.

3. AIP Online Survey


Survey yang ini pulak boleh jugak redeem duit. Cik Ash jarang nak jawab lambat la sikit boleh pointnya. survey ini juga redeem voucher dan topup. Untuk daftar klik sini. dekat bawah ini contoh voucher yang ada boleh kita tebus nanti.





4. Global Test Market 



Survey ini Cik Ash join dah lama tapi jarang nak jawab survey point kurang masyuk la sikit, nak dapat banyak kena rajin taw.. hihihihi.. Nak daftar klik sini

5. Toluna 



Toluna ini juga boleh juga join Cik Ash gigih duk kumpul point hadiah yang ada dekat boleh tebuh duit paypal dan voucher. pernah tebus paypal tak pernah berjaya.. Nak daftar klik sini.





6. ClixSense 


Cliksense ini pun Cik Ash join jugak aritu tak ingat password hahahaha.. lama jugak tak dapat buka last buka tahun lepas masa tu duit ada la.. ni dapat buka kena kumpul balik alahai.. hahahaha.. kepada yang teringin nak join klik sini untuk daftar


7. JAG Malaysia

 

JAG Malaysia ni Cik Ash baru saja join mata pun baru ciput hihihihi.. dekat sini jugak kita dapatkan point tengok video share dekat facebook lepas point tu di kumpul-kumpul boleh redeem voucher  macam-macam, Nak daftar klik sini.

8. Gloviss 

Gloviss


Gloviss ini Cik Ash masih dalam pembelajaran lagi baru jer join yang point terkumpul baru 200..so kalau korang nak join boleh jer klik SINI nak daftar . bila point dah terkumpul 3000 kita boleh reedem wang tunai dan voucher kfc,ayamas dan pizza hut.. 

Ok itu saja yang Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua pasal ni.. kalau ikut banyak lagi yang Cik Ash join nanti Cik Ash kongsikan lagi ya..

4 comments:

  1. Ada antara yg kat atas dah register pun tapi tak pernah jawab survey sbb lupa password..hahaha

    ReplyDelete
  2. saya dulu rajin join jawab
    hehe

    ReplyDelete
  3. Banyak ye. . Sy nak share dgn suami la.. Kot dia rajin

    ReplyDelete