TICKER

Sunday, October 15, 2017

Tahniah Amyra Rosli Dan Ammar Baharin Dapat Anak

Tahniah Amyra Rosli Dan Ammar Baharin Dapat Anak | Assalamualaikum.. Hai, malam ni terajin nak taip entri dekat blog hihihihi.. biasa la line clear kan..


Petang tadi Cik Ash nampak status pelakon amyra rosli share pasal kelahiran anak sulung mereka, alhamdulilah beliau dah selamat bersalin secara di pusat perubatan di Kuala Lumpur.







Tahniah Cik Ash ucapkan kepada kedua-dua pasangan Amyra Rosli dan Ammar Baharin di atas kelahiran baby lelaki ni, Semoga baby menjadi anak yang soleh buat mama dan papa ya..

Ok la Cik Ash undur diri dulu nak berehat nak layan cerita drama dendam aurora hahahaha.. jumpa lagi esok pagi ya..

6 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah buat pasangan amyra dan Ammar Baharin

    ReplyDelete
  2. Wah dah bersalin ya Amyra Rosli? Alhamdulillah. Tahniah Amyra & Amar.

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tengok muka bby. msti handsome .hee

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. selamat menjalani kehidupan berpantang :) nnt cik ash pulak

    ReplyDelete