Sunday, October 15, 2017

author photo
Tahniah Amyra Rosli Dan Ammar Baharin Dapat Anak | Assalamualaikum.. Hai, malam ni terajin nak taip entri dekat blog hihihihi.. biasa la line clear kan..



Petang tadi Cik Ash nampak status pelakon amyra rosli share pasal kelahiran anak sulung mereka, alhamdulilah beliau dah selamat bersalin secara di pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Tahniah Cik Ash ucapkan kepada kedua-dua pasangan Amyra Rosli dan Ammar Baharin di atas kelahiran baby lelaki ni, Semoga baby menjadi anak yang soleh buat mama dan papa ya..

Ok la Cik Ash undur diri dulu nak berehat nak layan cerita drama dendam aurora hahahaha.. jumpa lagi esok pagi ya..

This post have 6 komentar

avatar
Ciktie delete October 15, 2017 at 11:22 PM

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan amyra dan Ammar Baharin

Reply
avatar
Ainniah Zulkefli delete October 16, 2017 at 12:44 AM

Wah dah bersalin ya Amyra Rosli? Alhamdulillah. Tahniah Amyra & Amar.

Reply
avatar
Cik Renex delete October 16, 2017 at 1:14 AM

Tak sabar nak tengok muka bby. msti handsome .hee

Reply
avatar
mek yunie delete October 16, 2017 at 10:11 AM

alhamdulillah. selamat menjalani kehidupan berpantang :) nnt cik ash pulak

Reply
avatar
nabila delete October 18, 2017 at 9:28 AM

Berseri2 dh jadi mummy daddy

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post