Tuesday, October 24, 2017

author photo
http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html 

Klik Banner untuk Join Giveaway ini, jom memeriahkan.. senang jer syarat-syaratnya nak tengoknya kena pergi dekat INI la. Hadiah yang bakal menanti pemenang pun best-best juga taw.. cik ash pernah menang giveaway aku travel dapat tabung tapi sayang bila sampai tabung tu pecah mungkin proses penghantaran tu posman yang cuai la kut..tapi cik ash bab membaik pulih barang pecah tabung tu boleh jer guna sampai sekarang. letak duit syiling main hentam jer hahahaha.. 

Eh terlebih-lebih buka cerita lama.. ni giveaway baru la jom join hadiah yang bakal menerima pemenang nanti 3x pemenang top up RM10 & 2x pemenang sebuah buku. Tarikh tamat GA pada 20 Novermber 2017.

Ok la jumpa lagi nanti ya.. meh cepat join giveaway ini.. support rakan blogger, siapa lagi nak support kalau bukan kita kan..

This post have 17 komentar

avatar
ASTraveller delete October 24, 2017 at 11:11 AM

alamak. awk ke yg tabung pecah tu? boleh wasap sy tak? wasap.my/601114922333 nti sy pos tabung tu. sb masih simpan lagi. nak cari awk pun lupa yg mana. maaf huhu

Reply
avatar
ASTraveller delete October 24, 2017 at 11:11 AM

good luck tuk GA baru ni ye hihi

Reply
avatar
Ibu Syurga delete October 25, 2017 at 8:58 AM

Selamat menyertai give away ni

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete October 25, 2017 at 7:52 PM

blogwalking dari GA yang sama . good luck . jum singgah blog CCL
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar
Adda Comel delete November 1, 2017 at 11:55 PM

semoga berjaya ... singgah dari GA yang sama

http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar
shahidahalim delete November 4, 2017 at 11:07 PM

singgah sini Cik Ash :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar
Myra delete November 5, 2017 at 1:32 AM

Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #892

https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar
hazrinahalim delete November 11, 2017 at 9:49 AM

Selamat pagi, dari segmen yang sama :)
Follow sini = 896

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar
ray delete November 16, 2017 at 3:08 PM

all da best tau

Ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post