TICKER

Tuesday, October 24, 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html 

Klik Banner untuk Join Giveaway ini, jom memeriahkan.. senang jer syarat-syaratnya nak tengoknya kena pergi dekat INI la. Hadiah yang bakal menanti pemenang pun best-best juga taw.. cik ash pernah menang giveaway aku travel dapat tabung tapi sayang bila sampai tabung tu pecah mungkin proses penghantaran tu posman yang cuai la kut..tapi cik ash bab membaik pulih barang pecah tabung tu boleh jer guna sampai sekarang. letak duit syiling main hentam jer hahahaha.. 

Eh terlebih-lebih buka cerita lama.. ni giveaway baru la jom join hadiah yang bakal menerima pemenang nanti 3x pemenang top up RM10 & 2x pemenang sebuah buku. Tarikh tamat GA pada 20 Novermber 2017.

Ok la jumpa lagi nanti ya.. meh cepat join giveaway ini.. support rakan blogger, siapa lagi nak support kalau bukan kita kan..

17 comments:

  1. alamak. awk ke yg tabung pecah tu? boleh wasap sy tak? wasap.my/601114922333 nti sy pos tabung tu. sb masih simpan lagi. nak cari awk pun lupa yg mana. maaf huhu

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari GA yang sama . good luck . jum singgah blog CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ... singgah dari GA yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini Cik Ash :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #892

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Selamat pagi, dari segmen yang sama :)
    Follow sini = 896

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete