TICKER

Thursday, October 19, 2017

Terima Kasih Blogger Shikin Razali

Terima Kasih Blogger Shikin Razali | Assalamualaikum... Hai, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..


Alhamdulilah setelah lama tak blogwalking di blog rakan-rakan blogger bulan lepas Cik Ash kembali aktif singgah blog rakan blogger yang lain, tak sangka sangat bertuah masuk dalam list blog top commenter di blog Shikin Razali.




Terima kasih Cik Ash ucapkan hadiah yang shikin bagi ni.. Cik Ash suka sangat hihihihi...sayang pulak nak guna benda ni.. mask muka kalau tak silap Cik Ash.. biasa la Cik Ash mask muka tak taw sangat la.. 

Jemput la singgah ke blog Shikin Razali banyak pengkongsian yang menarik dekat blog beliau... lagi ada satu yang menarik Cik Ash teringin nak cuba tapi tak sayang jauh kalau dekat dah siap pergi dekat shikin ni.. hahahaha.. Shikin Razali merupakan seorang perawat urut terapi buang angin bagi wanita muslimah. So kalau anda yang berminat ingin mencuba boleh pergi ke blog beliau dekat sana detail untuk sebarang pertanyaan.. hihihihi..

Ok la Cik Ash nak undur diri dulu taip entri dekat blog ni... ada urusan nak buat jumpa lagi nanti di entri yang baru.. hihihihi..


12 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki...best tuuuu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, terima kasih jugak pada Cik Ash kerana sudi tinggalkan nota kat jurnal saya nie.. hihi ha'aa memang mask muka pun, saya selalu jugak pakai..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.tahniah! Blogger Shikin Razali selalu bagi hadiah. Semoga murah rezeki dia. Aaminn

    ReplyDelete
  4. seronoknya dpt hadiah kan.. untunglaaa..

    ReplyDelete