TICKER

Sunday, October 15, 2017

Transformasi Cinta Laura Selepas 10 Tahun

Transformasi Cinta Laura Selepas 10 Tahun | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semu anya berada dalam keadaan sihat walafiat.

cinta laura dulu




Dulu-dulu masa cik ash zaman remaja ada la layan sinetron Upik, Abu & Laura. yang main tv3 ke tv9 tak ingat dah la.. waktu main petang kalau tak silap cik ash la, memang tak miss layan sinetron ni hahahaha.. suka tengok cinta laura berlakon dah comel sangat.. Lama menyepikan diri daripada dunia lakonan.. Kalau tak silap cik ash ada single lagu You say Aku masa memang popular lagu cik ash sempat la layan.. hahahaha..

Selepas 10 tahun berlalu kini Cinta Laura,24 tahun, gadis yang berdarah campuran Jerman-Indonesia ini sudah kembali melangkah setapak ke hadapan dan aktif dalam dunia perfileman Hollywood.

Cik  Ash pernah juga menulis entri Cinta laura akan berpindah Hollywood. Untuk melajutkan pelajaran di Columbia Univesity dan bakal menyambung pengajian sarjananya. Jom kita tengok transfimasi terkini Cinta Laura yang dianggap persis Ariana Grande! memang cantik sangat kan.






cinta laura 3




cinta laura 2

Ok la itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua pasal cinta laura ini kalau korang nak taw lagi perkembangan beliau boleh la usha-usha instagram Cinta Laura.



16 comments:

  1. Dia mmg cantik ....
    Ada satu sinetron dia tu cinderella kalau tak silap, kita pun layan juga...

    ReplyDelete
  2. minat dia dulu ni..lagu dia best.. you say aku..

    ReplyDelete
  3. Uis sangat berbeza dan sangat cantik.. 😍😍

    ReplyDelete
  4. Aha lain sgt rupenye.. makin gojes

    ReplyDelete
  5. Dah lain dah cinta laura sekarang

    ReplyDelete
  6. Cantik Cinta Laura ni...

    Jemput join GA Qiya ye...

    http://www.qiyasaad.com/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html?m=1

    ReplyDelete