Sunday, October 15, 2017

author photo
Transformasi Cinta Laura Selepas 10 Tahun | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar cik ash harap semu anya berada dalam keadaan sihat walafiat.

cinta laura dulu


Dulu-dulu masa cik ash zaman remaja ada la layan sinetron Upik, Abu & Laura. yang main tv3 ke tv9 tak ingat dah la.. waktu main petang kalau tak silap cik ash la, memang tak miss layan sinetron ni hahahaha.. suka tengok cinta laura berlakon dah comel sangat.. Lama menyepikan diri daripada dunia lakonan.. Kalau tak silap cik ash ada single lagu You say Aku masa memang popular lagu cik ash sempat la layan.. hahahaha..

Selepas 10 tahun berlalu kini Cinta Laura,24 tahun, gadis yang berdarah campuran Jerman-Indonesia ini sudah kembali melangkah setapak ke hadapan dan aktif dalam dunia perfileman Hollywood.

Cik  Ash pernah juga menulis entri Cinta laura akan berpindah Hollywood. Untuk melajutkan pelajaran di Columbia Univesity dan bakal menyambung pengajian sarjananya. Jom kita tengok transfimasi terkini Cinta Laura yang dianggap persis Ariana Grande! memang cantik sangat kan.






cinta laura 3




cinta laura 2

Ok la itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua pasal cinta laura ini kalau korang nak taw lagi perkembangan beliau boleh la usha-usha instagram Cinta Laura.



This post have 16 komentar

avatar
Mrs Pip delete October 15, 2017 at 10:20 AM

Dia mmg cantik ....
Ada satu sinetron dia tu cinderella kalau tak silap, kita pun layan juga...

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete October 15, 2017 at 4:31 PM

minat dia dulu ni..lagu dia best.. you say aku..

Reply
avatar
Lea Azleeya delete October 15, 2017 at 6:06 PM

Uis sangat berbeza dan sangat cantik.. 😍😍

Reply
avatar
Unknown delete October 15, 2017 at 6:54 PM

Aha lain sgt rupenye.. makin gojes

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2017 at 7:53 PM

rabia memang lagu dia best

Reply
avatar
apekinahdotcom delete October 15, 2017 at 9:07 PM

Dah lain dah cinta laura sekarang

Reply
avatar
Qiya Saad delete November 3, 2017 at 9:54 AM

Cantik Cinta Laura ni...

Jemput join GA Qiya ye...

http://www.qiyasaad.com/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html?m=1

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post