TICKER

Thursday, November 30, 2017

Apron Dan Coasters Daripada Printcious.com

Apron Dan Coasters Daripada Printcious.com | Assalamualaikum... Hai, Cik Ash harap semua sihat walafiat ya..harap dipermudahkan segala urusan ya. 


Aritu Cik Ash ada dapat voucher daripada printcious pening nak pilih barang apa dekat printcious  last sekali pilih dua barang iaitu apron dan cooster lapik cawan kalau tak silap cik ash la.. dekat bawah ini Cik Ash ada tunjukkan cara nak beli dekat printcious
 
step 1


steq 2
step 3

step 4

step 5




step 6

step 7

step 8

step 9

step 10

Step 11

Dengan menggunakan voucher RM80 Cik Ash reedem 2 barang ni.. terlebih bajet sikit dalam RM1.10 jer pun.. hihihihihi.. Barang dah sampai ok la kualiti apron biasa jer, dengan apron jadi boleh guna buat memasak ditemani oleh MEKCIK sokmo hahahhaha.. lapik cawan pulak boleh guna letak air dekat meja laptop suami duk guna.. 

Ok la, itu jer Cik Ash nak share dengan anda semua, nak tengok lagi barang yang Cik Ash reedem dengan printcious boleh baca dekat Mug Colour dan Mug Magic  jumpa lagi nanti ya.. Cik Ash undur diri dulu ada kerja sikit dekat rumah ni hihihihi...








5 comments: