Tuesday, November 14, 2017

author photo
Ayam KFC Spicy Sawadee Crunch | Assalamualaikum.. Hai, Terima kasih kepada korang yang sudi komen entri Cik Ash yang sebelum ni. Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 


google images

Baru-baru setiap awal bulan Cik Ash mesti pergi shopping barang dapur kat tesco mesti singgah dekat KFC.. kiranya setiap bulan ada keluaran baru di KFC mesti Cik Ash dapat merasanya hahahaha.. 

Kfc ni sebenar febret suami Cik Ash tengok dia makan bersungguh-sungguh cik ash tumpang sekaki hahahaha kalau ikut Cik Ash hantu kfc juga tapi disebabkan atas saranan doktor suruh Cik Ash diet sebab berat terlebih hahahaha takut ada apa-apa penyakit ke.. lagi pulak Cik Ash duk dirumah tidak berkerja, hihihihi.. 

Tengok iklan dalam tv Ayam Kfc Spicy Sawadee Crunch terliur-liur tengok hahahaha.. siap bagitaw kat suami kfc ada keluar iklan baru la nanti boleh cuba, dan akhirnya dapat la cuba... 




Review Cik Ash mengenai Ayam Kfc Spicy Sawadee Crunch ni rasanya ayam itu sangat pedas , ada rasa masam masam sikit, tetapi terlebih masin la sebab terlampau banyak serbuk perasa kut di tabur atas ayam tu, tak payah makan dengan sos dah memang dah pedas sangat esoknya cik ash memulas perut sebab makan ayam kfc pedas hahahahaha.. pernah terjadi masa di kelantan dulu makan ayam korea punya tu lepas makan sakit perut terus mungkin la perut tak tahan kepedasan ayam tu, manakala suami cik ash kata boleh diterima sedap di makan, ada rasa macam tomyam nasib baik suami makan habis hihihihi,takut sangat dia tak habis makan sebab suami Cik Ash bukan peminat tomyam kan. 

So kepada yang anda yang peminat tegar tomyam dan makanan thailand boleh cuba dan rasai la sendiri kenikmatan Ayam Kfc Spicy Sawadee Crunch di kfc berdekatan anda hihihihi..bagi cik ash suka ayam spicy yang biasa lagi bila makan ayam perisa lain rasa kurang sikit tapi bab makan selalu habis sayang wow makan keluar duit tak kan nak membazir pulak tak baik nanti berdosa hahahaha..

Ok la, itu jer cik ash nak kongsikan dengan anda semua mengenai Ayam Kfc Spicy Sawadee Crunch ni.. 



This post have 14 komentar

avatar
Shikin Razali delete November 14, 2017 at 9:09 AM

Hihi saya memang takleh tahan makan pedas, kalu makan jugak jawabnya tandas menjadi rumah kedua saya... Nampak macam sedap tapi tue la, tak tahan pedas...

Reply
avatar
Cik Kumbang delete November 14, 2017 at 10:19 AM

Aduhai cik ash punya entri ni rasa mcm skrg juga nak p g try KFC baru hahaha
Kecur dah ni *gulp*

Reply
avatar
Cik Ash delete November 14, 2017 at 10:51 AM

memang sedap SR tapi kalau tak tahan pedas alahai ketandas jawabnya

Reply
avatar
Mimie delete November 14, 2017 at 11:09 AM

Keluarlah berapa banyak jenis ayam goreng pun yg hot and spicy jugak sedap

Reply
avatar
Cik Ash delete November 14, 2017 at 11:43 AM

kan sedap yang hot and spicy jugak

Reply
avatar
Nor Ain Rusli delete November 14, 2017 at 4:11 PM

Teringi gak nak cuba mkn tapi tengok review stkt ni majoriti ckp menu tu pedas menyengat. Hohooo rasa rakut plak nk mkn sbb perut tak berapa tahan pedas sngt 😀

Reply
avatar
Wani Sukarno delete November 14, 2017 at 4:33 PM

Baru jer plan nak rasa, kepedasan yg amaaaatt ke.. suka pedas tapi terlebih podes blh cirit birit la jawabnyaaa hii

Reply
avatar
ray delete November 14, 2017 at 11:17 PM

dah lama tak pegi KFC. tau tau kfc dah ade ayam baru pulak

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete November 15, 2017 at 7:59 AM

sedapnya.tapi rabia suka ayam spicy..pedas sedap.

Reply
avatar
Najah Mustapa delete November 15, 2017 at 12:56 PM

alaaa sedihnyaa!!1 kfc dekat kubang kerian ni selalu habis awal utk yang promosi camni. hari tu nak beli dah x jual.

Reply
avatar
Galaksi Viral delete November 15, 2017 at 10:15 PM

Kalau cicah dengan sos cili ok kan kak. belum try lagi kfc sawadee ini. huhu.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post