TICKER

Saturday, November 25, 2017

Cara Nak Keringkan Kasut Basah

Cara Nak Keringkan Kasut Basah | Assalamualaikum.. Hai, harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 


Sekarang musim hujan di kedah ni, setiap kali balik kerja kasut suami sokmo basah, pening dah Cik Ash macam ner nak keringkannya, tertiba otak  berfungsi terfikir ada cara la nak keringkan hahahaha.. nampak hairdryer yang Cik Ash beli menang voucher lazada aritu hahahaha.. berguna jugak hairdryer ni bukan untuk keringkan rambut Cik Ash jer, boleh juga guna untuk keringkan kasut.. lawak pulak kan bila Cik Ash terfikir cara ni hahahaha.. 





Cara mudah sangat kan.. masa dahulu selalu kalau kasut basah letak dekat bawah peti ais kan.. style letak kertas banyak-banyak sumbat dalam kasut diletakan bawah kipas, masih ada lagi ke yang buat cara itu, Cik Ash ada juga la buat kadang-kadang time rajin kalau nya malas  ambik jer haidryer tu hahahaha.. untung gak beli dengan lazada aritu..  nak taw macam ner Cik Ash boleh dapat hairdyryer tu boleh baca dekat entri Shopping Di Lazada Guna Voucher RM100. 



Ok la Cik Ash  undur diri dulu ya.. nanti udpate entri lagi bila ya.. jom tengok video yang Cik Ash rakam menggunakan hairdryer itu dekat atas tu


3 comments:

  1. aah kan.lagi mudah guna yg ni. tak terpk lak. hehe

    ReplyDelete
  2. Teringat zaman - zaman sekolah dulu . Kalau kasut sekolah tak kering , bawah peti ais la disumbatnya kasut tu

    ReplyDelete