TICKER

Tuesday, November 21, 2017

COMEL BLOGGER CONTEST





https://4.bp.blogspot.com/-s_cTIhvgFh8/WgutYS5sgGI/AAAAAAAAJxc/FjvXeqY0KEcndslmzxJ2KDtW1_O4crExgCEwYBhgL/s640/BANNER%2BCONTEST1.png

Contest ini di adakan bersempena dengan ulangtahun kelahiran KakNoor pada 26 November nanti dan tanpa perlu membuang masa, meh sini aku terangkan hadiah dan syarat-syarat ringkas yang perlu di patuhi untuk join contest ni.


HADIAH YANG MENANTI
1 helai tuala sulaman nama tiap seorang untuk LIMA ORANG PEMENANG!



link%2B1link

PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih oleh Kak Noor sendiri dan keputusannya akan diumumkan pada 26 NOVEMBER 2017 nanti.


SYARAT-SYARATNYA:

1- Buat satu entry yang bertajuk COMEL BLOGGER CONTEST, masukkan banner di atas dan backlink kan semula ke entry ini.

2- Follow ke tiga-tiga blog ini..
www.sulamancomel.com     www.sishawa.com    www.sishawadesign.com 

3- Berikan ucapan Happy Birtday untuk Kak Noor pada ruangan komen di post ini > http://www.sulamancomel.com/2017/11/comel-blogger-contest-with-sishawacom.html
4- Follow ke dua-dua akaun IG ini (jika ada akaun Instagram)
  @Sulaman_Comel        @Awadah_SisHawa 

5- Like fanpages ini di Facebook...
SulamanComel    SisHawa.com

6- Publish entry dan tinggalkan link url di bahagian komen post ini.

Jom join beramai-ramai... mana tahu ualls lah pemenang yang di cari :D

8 comments:

  1. cantik la tuala sulaman cam ni .. tak join lagi.. all the best cik ash

    ReplyDelete
  2. gud luck cik ash.. support ena jugak if bminat

    Jemput join GA :)
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete