-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Saturday, November 25, 2017

author photo
Design Facebook Cover Blogger Ina  | Assalamualaikum... Hai korang semua selamat malam.. alhamdulilah masih diberi kesempatan untuk menulis di blog ni..




Baru-baru cik ash dapat whatsapp daripada blogger ina untuk menempah Facebook Cover, terkejut la cik ash lama dah tak design ni hahahaha.. Cik Ash ni bukan mahir sangat dalam bab design tu kalau yang nak menempah boleh jer buat hihihihi..tidak la semahir blogger design yang lain.. 


Design ni hanya hobi Cik Ash masa lapang kalau tak ada buat apa design jer.. hihihihi.. jom usha tengok hasil design cik ash buat dekat bawah ini comel tak, kalau korang nak tempah dengan cik ash boleh jer hihihihi.. ruang ada sokmo hihihihi.. 




Lawa tak hasil design Cik Ash buat ni.. hihihihi.. ina nak design simple warna hitam putih , masa tunjuk dekat beliau sangat berpuas hati hihihihi.. syukur alhamdulilah bila hasil kerja kita orang suka kan.. 

Ok la korang Cik Ash undur diri dulu la jumpa lagi nanti, nak pergi sambung buat kerja dekat rumah ni, surirumah ada jer kerja nak buat.. hihihihihi..
your advertise here

This post have 9 komentar

avatar
sis gee delete November 25, 2017 at 10:12 PM

simple but nice..lawa!

aah kan cik ash!kita ni housewife kerja tak pernah habis!adeh

Reply
avatar
Sheila Adziz delete November 25, 2017 at 10:48 PM

wow... cik ash... not bad... insyaaAllah berkembang kreativiti cik ash ni....

Reply
avatar
Etuza delete November 25, 2017 at 11:23 PM

Tahniah ya..datang berkunjung kat sini

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete November 26, 2017 at 6:34 PM

waaa, pandai buat design jugak rupanyaaa.. hehe :)

Reply
avatar
azlina ina delete November 26, 2017 at 6:39 PM

semoga murah rezeki cik ash dalam bidang design

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com