TICKER

Saturday, November 25, 2017

Design Facebook Cover Blogger Ina

Design Facebook Cover Blogger Ina  | Assalamualaikum... Hai korang semua selamat malam.. alhamdulilah masih diberi kesempatan untuk menulis di blog ni..




Baru-baru cik ash dapat whatsapp daripada blogger ina untuk menempah Facebook Cover, terkejut la cik ash lama dah tak design ni hahahaha.. cik ash ni bukan mahir sangat dalam bab design tu kalau yang nak menempah boleh jer buat hihihihi..tidak la semahir blogger design yang lain.. 

Design ni hanya hobi cik ash masa lapang kalau tak ada buat apa design jer.. hihihihi.. jom usha tengok hasil design cik ash buat dekat bawah ini comel tak, kalau korang nak tempah dengan cik ash boleh jer hihihihi.. ruang ada sokmo hihihihi.. 



Lawa tak hasil design cik ash buat ni.. hihihihi.. ina nak design simple warna hitam putih , masa tunjuk dekat beliau sangat berpuas hati hihihihi.. syukur alhamdulilah bila hasil kerja kita orang suka kan.. 

Ok la korang cik ash undur diri dulu la jumpa lagi nanti, nak pergi sambung buat kerja dekat rumah ni, surirumah ada jer kerja nak buat.. hihihihihi..

9 comments: