-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Thursday, November 2, 2017

author photo
Hello November

Hello November | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat sokmo deh.. 

Sekejap masa berlalu dah masuk bulan November dah ni.. lagi sebulan akan masuk tahun 2018 ...misi 2017 masih belum berjaya lagi.. bersabar dan terus berusaha agak misi ni akan tercapai nanti insyaAllah.. 

Masa bulan Oktober aritu  Cik Ash busy sangat.. ada urusan diluar yang perlu diselesaikan.. doakan urusan Cik Ash dipermudahkan, tolong doakan Cik Ash ya.. nak update blog kurang hahahaha.. biasa mood kelaut sikit.

Entri blog

Sepanjang bulan oktober  aritu entri dekat blog aritu 33  entri jer pun, tu pun entri join giveway,segmen,contest banyak..dalam Cik Ash duk join tu alhamdulilah ada rezeki dapat masuk bloglist dekat blog ,syukur kepada Allah bagi rezeki dekat Cik Ash melalui join giveaway dekat blog dan fb.. 




Ok la Cik Ash undur diri dulu ya.. jumpa lagi entri yang lain.. harap semangat untuk menulis kembali lagi.. hihihihi...


your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
Cik Puan Ena delete November 2, 2017 at 8:15 AM

Salam november cik ash.. cik ash kira rajin la tu byk update entri..hehe.

Reply
avatar
Etuza delete November 2, 2017 at 9:29 AM

Asalam Cik Ash..terbaik ..moga terus maju ya

Reply
avatar
azlina ina delete November 2, 2017 at 9:46 AM

tahniah cik ash! ina baru perasan, semalam dah masuk november rupanya.. adeiiii.. nasib baiklah ada kawan2 update status welcoming november

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 2, 2017 at 11:29 AM

hai Kak Ekin heheh.. lama tak singgah sini.
kejap je da bulan 11.. tak lama lagi new year =)

Reply
avatar
el delete November 2, 2017 at 1:05 PM

dah november aduii cepatnya

Reply
avatar
noor azlan delete November 2, 2017 at 5:47 PM

Banyak juga entri tu... semoga terus cemerlang ya...

Reply
avatar
Najah Mustapa delete November 3, 2017 at 1:00 AM

Waalaikummussalam cik ash. masih ada masa lagi untuk menjayakan misi 2017.
teruskan berusaha!!!

Reply
avatar
Etuza delete November 3, 2017 at 7:52 AM

BW lagi teruskan usaha ya

Reply
avatar
Kira Sakura delete November 8, 2017 at 10:36 AM

kira pun mood pun lagi ke laut dah naik sampai ke langit dah hahahaha

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com